Yıl-Der'den Bakan'a Ziyaret

Yıl-Der'den Bakan'a Ziyaret

Çubuk Yıldırım Ahalisi Kalkındırma ve yaşatma derneği Ankara Milletvekili Doç.Dr.Zeynep Dagı ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Yıldırım Ahalisi Derneği kalabalık bir heyetle Meclise Çıkarma yaptı.Ziyaretle ilgili bilgi veren Dernek Genel Başkanı Ercan Arslan" Yöre Muhtarları ve Yöre Dernek başkanlarından oluşan heyet'le  Ankara Milletvekili Doç. Dr. Zeynep DAĞI ile yöremizin, ilçemizin sorunları ve sorunların çözümüne ilişkin destek ve ilgi beklediğimizi  ilettik. Sayın Milletvekilimizin çok candan ve sıcak bir karşılama ve ilgisiyle karşılaştık.Bölgemizle ilgili sorunları kendilerine ilettik.Sayın vekilimiz ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek sorunlara kısa sürede çözüm bulma sözü verdi.Özellikle eğitim ile ilgili olarak Çubuk"ta büyük eksikliği olan bir kız öğrenci yurdu talep ve isteğimizi aynı saatte Milli Eğitim Bakanımız Sayın Hüseyin ÇELİK'e iletip heyetimizi Milli Eğitim Bakanı ile buluşturup, görüştürmesi alışık olmadığımız ancak özlediğimiz milletvekili profilini bizlere gösterdi.
Özellikle Çubuk"a bir kız öğrenci yurdunun yapılarak kırsal bölge ve köylerimizdeki kalacak yerleri olmadığından okuma imkanı bulamayan kız çocuklarımıza mutlaka çözüm ve çare olunacağını hem vekilimiz hem de bakanımız ifade ederek bizleri mutlu ve umutlu kılmıştır.
Yıldırım Ahalisi Derneği olarak bu çalışmalarımızı ve destek hizmet arayışlarımız hızla devam edecektir. Bu anlamda bizlere herkesin yapacağı destek ve katkılara açık olduğumuzu, hizmet için atılacak olan her adıma destek olacağımızı beyan ederiz. Bu çalışmalarla tek amacımız Çubuk ve halkının daha iyi imkan ve hizmetlere kavuşturulmasıdır."dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum