Kuruçay Recep Taş'la devam dedi

Kuruçay Recep Taş'la devam dedi

Çubuk Kuruçay Köyü Sosyal yardımlaşma ve dayanış'ma Derneği'nin 7.Olağan Genel Kurul toplantısı Kuruçay köyü Dernek binasın'da yapıldı.

Çubuk Kuruçay Köyü Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Derneği'nin 7. Olağan Kongresi'nde Recep Taş tekrar başkan seçildi.

Divan başkanlığını Ovacık köyü Dernek Başkanı Abdül Göngör'ün yaptığı kongreye,Ak Parti Çubuk ilçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan,Şehitler Derneği Başkanı Zeki Avan,Çubuk Müftüsü Ali Canbolat ,eski Müftü Abdurrahim Somuncu,Federasyon üyesi dernek Başkanları,Basın Mensupları ve çok sayı'da üye katıldı. Delege yoklaması, divan oluşumu ve saygı duruşu ile başlayan kongre, faaliyet raporunun takdimi ile devam etti.

Başkan Recep Taş'ın geçmiş dönem çalışmaları ve gündeme dair konuşması'nın ardından ,Eski Müftü Abdurrahim Somuncu,Çubuk müftüsü Ali Canbolat ve Ak Parti Çubuk ilçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan katılımcılara hitap etti.Çok sayı'da üye'nin oy kullandığı seçim'de oyların tamamını alan Recep Taş tekrar Dernek başkanı oldu.

Recep taş başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Recep Taş, Cafer Altay,Lokman Öztürk,Mehmet Erdoğan,Necati Çakır,Ali Karaçeşme,Mustafa Uçar,Seyfi Armutçu,Baki Albayrak,İbrahim Köksal,Mükremin Öztürk,Vedat Altay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum