Veteriner Hizmetlerine Başkan'dan Plaket

Veteriner Hizmetlerine Başkan'dan Plaket

Çubuk Belediyesi Veteriner Hizmetleri yaz boyunca sürdürmüş olduğu haşere ile mücadele çalışmalarında göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı Başkan Tuğluca tarafından plaket ile ödüllendirildi.


Dünyada küresel ısınmanın etkileri nedeniyle sayıları hızla artan haşerelerden, Çubuk Belediyesi Veteriner Servisinin etkin ve kararlı mücadelesi sonucu ilçe olumsuz yönde etkilenmedi. Yaz boyunca başta hayvancılık yapılan bölgeler, çay yatakları ve mesire alanları olmak üzere sık, sık ilaçlama yapan servis, kene mücadelesinde de başarılı olmuşlardır. Veteriner Servisi yaz döneminin bitmesinin ardından hız kesmeden başıboş hayvanlarla mücadeleye başlamışlardır. Okula giden çocukları rahatsız eden özellikle başıboş köpeklerle mücadele eden servis hayvanların ıslahını sağlamaya başlamıştır.

Veterinerlik Servisi aynı zamanda Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik işleri Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü faaliyetlerde de halkın ve yöneticilerin takdirini almayı başarmıştır. Servisin özverili çalışmasını takdir ettiklerini söyleyen Başkan Tuğluca kendilerine üstün başarılarından dolayı teşekkür etti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.