TIP BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

TIP BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayınladı.

                İnsanların sağlığına kavuşması için gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden, büyük bir fedakarlık ve özveriyle görevlerini yerine getiren başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına minnet borçlu olduklarını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yapan hekimlerin başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözleriyle onurlandırdığı doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özden, şunları kaydetti:

’’Sağlıklı bir yaşam insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşkusuzdur ki bu anlamda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir mümessil olarak bu öneli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Özverili çalışmalarıyla Türk ve dünya tıp tarihine adını yazdıran bilim insanlarımızı da bu özel günde şükranla anıyoruz. Tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu hizmet kervanında meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam ettiklerine ve devam edeceklerine inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle hareket eden fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’

 



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.