Özel Yükselen Fen Lisesi öğrencilerinden İlçe Sağlık Müdürüne Ziyaret

Özel Yükselen Fen Lisesi öğrencilerinden İlçe Sağlık Müdürüne Ziyaret

Özel Çubuk Yükselen Fen Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Nazan Kaygusuz ve öğrencileri İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çağdaş Engin Er’İ ziyaret ederek, yürütmüş oldukları etkinlik ve projeler ile ilgili bilgi verdiler.

 

Beden Eğitimi öğretmeni Nazan Kaygusuz tarafından yürütülen "Healthy Eating and Lifestyle Program (H.E.L.P)" eTwinning projesi kapsamında Çubuk’ta ki  Sağlıklı yaşamı desteklemek ve hareketsiz yaşamın önüne geçebilmek için  yapılabilecek faaliyetlere karşı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çağdaş Engin Er ile bilgi alışverişinde bulunara, Proje öğrencileri  Dr. Engin ER ile röportaj yaptılar.

 

 

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Kaygusuz, ziyaret ile ilgili şu açıklamada bulundu, “Öğrencilerimiz proje ve okulumuz hakkında İlçe Sağlık Müdürümüzü bilgilendirdiler.  Dr.Çağdaş Engin Er Çubuk ilçecesinde ki Obezite hastası bireylerin yüzdelik dilimini ve yapılabilecek sağlık hizmetlerinden bahsetti.  Sağlıklı yaşam adına yapılacak etkinlik için okulumuzu davet etti.  İlgi ve alakaları için Sayın Dr. Çağdaş Engin Er’e teşekkür ederiz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.