Özden’den Hemşeriler Günü Mesajı

Özden’den Hemşeriler Günü Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'den Hemşireler Günü Mesajı

 

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ‘Hemşireler Haftası’ nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, insanların sağlığına kavuşturmak için mücadele eden hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

                12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşeriler Haftası nedeniyle mesaj yayımlayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, insan sevgisiyle yapılan hemşerilik mesleğinin büyük zorlukları bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

 ’’ Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakında ilgili bir meslektir. Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında etkin bir rol oynayan hemşirelerimiz, birey ve toplum sağlığının korunması, hastaların bilimsel esaslara göre bakımının yapılması konularında verdikleri hizmetlerle, insan sevgisiyle icra edilen kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle mesleğini yerine getiren hemşirelerimiz, sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcileridir.

                Hemşirelerimizin, yaptıkları hizmetin ve mesleğin kutsallığı ölçüsünde, insan sevgisiyle dolu olan bu mesleğin sağladığı manevi hazzın, dünyanın hiçbir şeyi ile değişilemeyecek güzellikte olduğuna inanıyorum. Mesleklerini büyük bir fedakarlık ve insan sevgisiyle yerine getiren bütün hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşeriler Haftası’nı içtenlikle kutluyor, aile bireyleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreci temenni ediyor, tüm hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.