Özden, Sağlık Çalışanlarına Gül Dağıttı

Özden, Sağlık Çalışanlarına Gül Dağıttı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız’ın ve sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

 

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi ve sağlık ocaklarını ziyaret eden Başkan Özden, görev yapan hekim ile sağlık çalışanlara gül hediye etti.

                Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne giderek sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Özden, Başhekim Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız ve ekibiyle bir süre sohbet etti.

                Hekimlerin günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini belirten Başkan Özden, ‘’İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum’’ dedi.

                Başkan Özden, konuşmasının sonunda Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözleriyle onurlandırdığı doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

                Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uzm. Dr. Sarıyıldız ise, ’’Sağlık hizmeti hepimizin bildiği gibi oldukça meşakkatli ve psikolojik açıdan stresli bir meslek. Ayrıca, sağlık hizmeti tatil bayram dinlemeden, gece gündüz haftanın her günü 24 saat devam eden bir hizmet gerektiriyor. Tıp bayramı ile ilgili Sayın Başkanımız Lokman Özden Beyin hastanemize yapmış olduğu bu ziyaret için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm çalışanlarımıza hediye ettikleri bu özel güller bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir’’diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum