Özcan Deniz'in "Kader" i

Özcan Deniz'in "Kader" i

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz yeni dizisi "Kader" ile bu akşam ekranlara dönüyor... İşte ilk bölüm...

Şarkıcılığı kader dizi oyunculuğu ile de adından söz ettiren Özcan Deniz, yeniden televizyon ekranlarına dönüyor.

Deniz'in yeni dizisi "Kader" bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Birce Akalay ve Mustafa Uğurlu'nun da rol aldığı 'Kader' Star TV'de 21:45'te yayınlanacak.

Dizinin konusu şöyle; Ali Asyalı ve ailesi Türkiye ve Ortadoğu'daki inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. Suriye'nin Halep şehrinde, Abdülmecit Halabi ile ortaklık kuran aile, işin başına Ali'yi ve kuzeni Cem'i gönderir.

Halabiler Suriye’nin köklü ailelerinden biri olup aynı zamanda Arap Şeyhleri’nden Şeyh Ömer ile ortak iş yapmaktadırlar. Abdülmecit Halabi’nin işe bakışı ile Ali Asyalı’nın işe bakışı farklılık gösterince aralarında uzlaşmazlık olur.

Türkiye’de yıllar önce başına gelen bir kazanın hala izlerini üzerinden atamayan Ali, Abdülmecit’in yeğeni Lamia ile tesadüfler sonucu karşılaşır. Amcası ve ailesi ile beraber yaşayan Lamia için amcasının Lamia’nın hoşuna gitmeyecek planları vardır.

Tesadüflerin arka arkaya geldiği karşılaşmaların ardından Lamia ve Ali dönüşü olmayan bir yola girerler. Kaderlerinin kendilerini götürdüğü bu yol karşılarına neler çıkartacaktır?

İşte dizinin fragmanı;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.