Bir Azmin Öyküsü

Bir Azmin Öyküsü

Bünyamin Çevik’in Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde açtığı Gitar Kursları bütün hızıyla devam ediyor.


İlki 2007"nin Haziran sonlarında başlayan Gitar Kursu, 2008 Ocak ayı başlarında bitmiş, 15 kursiyer sertifikalarını almıştı.

İkinci Gitar Kursu ise Ocak 2008 ayı ortalarında başladı 27 Haziran Cuma günü sona erdi.


28 Haziran Cumartesi günü akşamı Çubuk Halk Eğitim Merkezi"nde “Gitar Kursu Sertifika Töreni” düzenlenmiştir. Geceye öğrenci aileleri ve yakınları büyük ilgi göstermiş ve gece çoşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Bünyamin Çevik"in yetiştirdiği öğrenciler gecede hünerlerini gösterdiler. Yeni mezunlar gecede büyük ilgi gördü. Mezun öğrencilerin sertifikalarını Halk Eğitim Merkezi Kurs Sorumlusu Ali Metin ve Bünyamin Çevik verdi.

Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Metin, Bünyamin Çevik"in Halk Eğitime çok büyük katkılarda bulunduğunu söyleyerek şu açıklamada bulundu, “Bundan önceki dönemlerde bırakın mezun vermeyi kurslar bir ay bile sürmüyordu. ama şimdi kurs hocamızın özverisi sayesinde bir buçuk yıldır kurslarımız aralıksız sürmekte ve iki dönemdir yeni mezunlar vermekteyiz. Kendisine Halk Eğitim Merkezi olarak olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bünyamin Çevik ise konuşmasında Halk Eğitim Merkezi"ndeki bu imkanları sağladıkları için Halk Eğitim Merkezi Müdürü Asım Güler ve kurs sorumlusu Ali Metin"e teşekkürlerini sunduğu konuşmasında, Çubuk"ta müziğin ve gitarın gerçekten hak ettiği noktaya yaklaştığını vurguladı. Öğrencilerini tek tek kutlayan Bünyamin Çevik, “ortada bir başarı varsa bu onların çalışması ve isteklerindendir” diyerek öğrencilerini ayrı ayrı tebrik etti.

Bünyamin Çevik şöyle devam etti; “Ve inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda müzik adına daha güzel gelişmeler olacak. Bu gençlerde gitar ve müzik sevgisi olduğu sürece gitar sevgisi çığ gibi büyüyecektir” dedi.

Ayrıca gece de “Engel Tanımaz Engelli” Fatih Güler"in şiir kitabından şiirler okundu. Ve gece “Grup Şavkı Konseri” ile sona erdi. Grup Şavkı"nın muhteşem şarkılarıyla eğlenen misafirler gruba, uzun süre sevgi ve tezahüratta bulundu. Öğrencilerde grubun şarkılarına coşkuyla eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum