Kurtlar Vadisi'nin bildikleri

Kurtlar Vadisi'nin bildikleri

Kurtlar Vadisi geleceği 2 yıl önceden bilmiş. Deli Hikmet'in tahmini tuttu. 93. bölümde bakın polise ne diyor?

Kurtlar Vadisi dizisinin Deli Hikmet'i cumhurbaşkanını halkın seçeceğini 2 yıl önce bilmiş. 'Deli Hikmet' karakterini canlandıran tiyatrocu Erdem Ergüney, 2005 yılında yayınlanan 93. bölümde, sorgusu sırasında polise, 2007'de cumhurbaşkanını halkın seçeceğini söylüyor.

Deli Hikmet, adı geçen bölümde sorguya alınıyor; ancak soruları polis değil, kendisi soruyor. Deli Hikmet'in polise ilk sorusu, "İki sene önce Levent'in göbeğinde banka, İngiltere Konsolosluğu ve sinagog bombalandı, bunları kim yaptı?" oluyor.

Deli Hikmet'in ikinci sorusu ise kafaları karıştırıyor. Soruya, "Gelelim 2 yıl sonraya" diye başlayan 'Deli Hikmet', "2007'de cumhurbaşkanı seçilecek. Oyunu kime vereceksin?" diyor. Bu soru karşısında şaşıran polis, "Ne oyu? Cumhurbaşkanını Meclis seçecek" diye cevap veriyor. "Ne biliyorsun? Belki seçimle gelecek." diyen 'Deli Hikmet' sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Düşün ki bir arabanın içerisindeyiz. Direksiyon sende, gaz bende, fren Polat'ta. Bu araba ne tarafa gidecek? Buna kim karar verecek?" Polis, bu soru karşısında şaşırıyor ve "Ne tarafa gidecek?" diyor. 'Deli Hikmet' ise, "Nereye gidecek, patinaj edip duracak." şeklinde cevap veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum