Köyden Çırak Olarak Gitti Mobilyada Marka Oldu

Köyden Çırak Olarak Gitti Mobilyada Marka Oldu

Köyden Gittiği Sitelerde Azmetti Mobilyada Marka Oldu

 

Çubuk Yeşil Kent Köyünde doğup büyüyen Ünveren Mobilya A.Ş.’nin sahibi Ahmet Arslan, çırak olarak işe başladığı Sitelerde, babasının ve kardeşinin de desteği ile açtığı atölyeyi geliştirerek sektörün önde gelen mobilya markalarından biri oldu.

Çırak olarak Sitelerde mobilyacılığa başlayan Ahmet Arslan, kalite, tasarım ve cirosu ile Sitelerin önde gelen şirketini kurdu.

                                                                                          

 

Bugün Türkiye'nin sayılı mobilya markaları arasına giren Ünveren, Bürotürk ve Alfamob gibi markaları kuran Arslan, markalaşma sürecinde elde ettiği kalite ve başarı ile hedeflerine ulaşmanın gururunu yaşıyor.  

                Ünveren Mobilya A.Ş.’nin temellerini 1967 yılında babası İbrahim Arslan ile birlikte kurdukları küçük bir atölye ile başladıklarını söyleyen Arslan, bu gün kaliteli, estetik ve özgün çizgileriyle nesiller boyu tercih edildiklerini belirtti.

Birçok kişi ve kuruluşun Ünveren Mobilya'nın kurduğu ortamlarda yaşamaya başladığını anlatan Arslan, ’’Çırak olarak geldiğim Sitelerde, usta olduktan sonra askere gittim. Askerden geldikten sonra kardeşlerimle birlikte Ünveren Mobilya’yı kurduk. O gün bu gündür firmamızı hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir azimle geliştirerek büyüttük. Bu gün düğününe mobilya verdiklerimizin komşularının, çocuklarının ve torunlarının da evlerini döşüyoruz’’ dedi.    

Türkiye’nin her yerine mobilya gönderdiklerini söyleyen Arslan, kişiye özel tarz ve ölçülerde tasarımlar yaptıklarını vurgulayarak, şu bilgileri verdi:

’’Ünveren A.Ş. olarak Türkiye genelinde birçok mağaza ve showroomların vitrinlerini süslerken, birçok evde de ergonomik ve kaliteli yaşam alanları sunuyoruz. Ev mobilyalarının tasarımı ve kalitesiyle adından övgüyle söz ettiren firmamız bu başarısını Mimarlık ve Dekorasyon alanlarında da göstererek hizmet sunmaktadır. Kişiye özel tarz ve ölçülerde de üretim yapan firmamız, Ofis, Otel, Restoran ve Kamu kurumları gibi çoklu kullanım alanlarına yönelik projelendirme hizmetleri de vermektedir. Elde ettiğimiz başarıyla 2002 yılından sonra değişen tüketici talepleri ve sektörel trendler doğrultusunda, sektöre Alfamob Collection ve Bürotürk isimli yeni iki marka daha kazandırdık’’

                Memleketlerine her yönden destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Arslan, Çubuk’ta tüm sivil toplum kuruluşlarının içerisinde yer almayı kendilerine bir görev olarak bildiklerini ifade ederek, ’’Ticarette elde ettiğimiz bili, beceri ve deneyimlerimizi ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle tüm sivil toplum kuruluşlarının içerisinde yer almaya özen gösteriyoruz. Tüm sosyal aktivitelere katılıyoruz ve destek oluyoruz. Allah rızası için elimizden geldiği kadar ilçemize bir şeyler yapıyoruz’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum