Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinden PTT Personeline İndirim

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinden PTT Personeline İndirim

Çubuk Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinden bir indirim haberi daha geldi.

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile PTT Çubuk İlçe Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile PTT Çubuk İlçe Müdürlüğü personel ve yakınlarına yönelik her türlü diş tedavisinde önemli oranda indirim imkanı sağlandı.

Çubuk Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumlar ile yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek PTT Çubuk İlçe Müdürlüğü ile protokol imzaladı.  Yapılan protokole göre belediye personeline ön muayene ve röntgen ücretsiz olurken, diğer hizmetlerde yüzde 25’e varan indirim sağlanacak.

Yapılan protokol sonucu çalışan personel, personelin birinci derece yakınları indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak.

Taraflarca hazırlanan 2 yıllık sözleşme metinini kurum müdürü ile Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Halkla İlişkiler Müdürü Berna Saraç imzaladı.

İmzalanan sözleşmeye göre PTT Çubuk’ta çalışan ve emekli olan bütün personel ve birinci derece yakınları Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin ön muayene ve röntgen hizmetlerinde ücretsiz, diğer hizmetlerden ise Türk Diş Hekimleri Birliği’nin belirlemiş olduğu fiyat üzerinden yüzde 25’e varan oranlarda indirimli olarak faydalanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.