Hayat kurtardı yılın şoförü seçildi

Hayat kurtardı yılın şoförü seçildi

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir hafta önce sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçiren hareket halindeki otobüse atlayarak durduran ve sürücünün hayatta kalmasını sağlayan taksi şoförü, ilçede “yılın şoförü” seçildi.

Çubuk Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odasının “yılın şoförü” ilan ettiği  taksi şoförü Satılmış Kuvvet’e plaketi, düzenlenen törenle Oda Başkanı Zekeriya  Erdoğmuş tarafından verildi.
Erdoğmuş, kalp krizi geçirdiği sırada otobüs şoförü Kazım Kural’ın  hayatını kurtaran ve olumsuz sonuçlar meydana gelmesini engelleyerek büyük  cesaret gösteren Satılmış Kuvvet’i tebrik etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk şoförü en asil duygunun  insanıdır” sözünü hatırlatan Erdoğmuş, şoförün sporcu gibi olduğunu, akıllı ve ahlaklı olduğunu anlattı.
Erdoğmuş, gösterdiği davranış dolayısıyla Kuvvet’i ilçede “yılın  şoförü” seçtiklerini ifade ederek, bir depo yakıt çeki de hediye ettiklerini  belirtti. Satılmış Kuvvet ise insanlık görevini yerine getirdiğini ifade ederek,  ilçede kendisine gösterilen ilgi ve alakadan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.