Gökçek'ten minik Buse'ye hediye

Gökçek'ten minik Buse'ye hediye

Gökçek, festivalde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyan 8 yaşındaki Buse Nur Dağlar'a çocuk odası takımı hediye etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, festivalde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyan 8 yaşındaki Buse Nur Dağlar'a çocuk odası takımı hediye etti.

5. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyan Çubuk Aile Yaşam Merkezi üyesi Buse Nur Dağlar (8), Melih ve Nevin Gökçek'in sözünü verdiği çocuk odası takımını seçmek için Ankara Siteler'deki mobilya mağazasını gezdi.

Minik Buse Nur'a, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Çocuk Şube Müdürü Hafız Ahmet Ali Yılmaz, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Ahmet Tandoğan ile annesi İlknur Dağlar eşlik etti.

Buse Nur Dağlar, beğendiği takımı kendisine hediye eden Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'e teşekkür ettiğini söyledi.

Dağlar, hediyeyle ilgili duygularını anlattığı yazısını bir buket çiçekle Hafız Ahmet Ali Yılmaz'a verdi. Yılmaz da Buse Nur'a bot, kaban ve çanta hediye etti.

Anne İlknur Dağlar ise kendilerine kızının ihtiyacı konusunda yardımcı olan Başkan Gökçek ve eşine minnettar olduğunu belirterek, ''Melih Gökçek, kızıma kendisinden ne istediğini sordu. Çocuk odası istediğini söyleyen kızım, o günden beri heyecanla hediyesini bekledi. Hayatının en güzel hediyesini alan Buse Nur'un sevinci gözlerine yansıdı. Çok mutluyuz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum