GİRİŞİM ENTEGRE ET KOMBİNA SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

GİRİŞİM ENTEGRE ET KOMBİNA SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

Girişim Entegre Et Kombina Satış Mağazası, Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Caddesi No:6 (Çubuk Ticaret Borsası altı) adresinde törenle hizmete açıldı.

 

 

Şuayip YAMAN

 

Yaklaşık 60 ilçe esnafının bir araya gelerek kurduğu Girişim Entegre Et ve Gıda San. Tic. A.Ş. ilk perakende satış mağazasını Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Caddesinde törenle hizmete açtı. Üreticiden aracı olmadan direk tüketiciye et ve et ürünleri satışı yapılacak mağazada, kasap ve marketlerden daha ucuza et satışı yapılacak.1.20130311130634.jpg

 

 

Açılış konuşmasını yapan Girişim Entegre Et ve Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şan, hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Çok sayıda girişimcinin bir araya gelerek kurduğu firmalarının kuruluş amacının üretimden tüketime kaliteli, lezzetli ve doğal Çubuk etini, en uygun fiyata tüketiciye sunmak olduğunu vurgulayan Şan, ’’Bir zamanlar Ankara’nın yüzde 40 etini sağlayan ilçemizin, bu konudaki liderliğini artırarak devam ettirmesi için mücadele etmekteyiz. Bu konudaki çalışmalarımızı hiç aksatmadan devam ettirdik. Bugün bunun onur, gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mağazamızda kendi çiftliklerimizde doğal olarak beslenen hayvanlarımızdan elde ettiğimiz sağlıklı ve lezzetli etlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunacağız’’ dedi.

Başkentin et satış noktası olma konusunda hedefleri olduğunu ve bu konuda yola çıktıklarını ifade eden Şan, mağazalarında satışa sunulan etlerle ilgili, kesilen her hayvanın nerde büyüdüğü ve ne ile beslendiği gibi bilgilerinde müşterilerine sunulacağını sözlerine ekledi.

İlçelerinin etin de başkenti olması konusunda çaba sarf ettiğini anlatan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, açılan et satış noktasının da bu konuda güzel bir başlangıç olacağını söyledi. Mağazanın birliktelik hareketinden doğduğunu kaydeden Başkan Özden, ’’İnşallah Ankara’nın Pazar payında da çok fazla söz sahibi olursunuz. Ben bu hareketi kutluyorum. Hasan amcanın önderliğinde, liderliğinde bu hareket büyüyerek devam eder diyorum’’ diye konuştu.

Daha sonra konuşan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ise, ilçelerinde böylesi güzel ve etkili bir işyerinin açılmasından gurur duyduklarını söyledi.  İlçenin son zamanlarda etiyle, tarımsal ürünleriyle, turşusu ve agat taşı gibi ürünlerle anılan bir ilçe olduğuna dikkat çeken Şahin, sadece Ankara’da değil tüm Türkiye’de ve hatta yurtdışında da tanınan bilinen bir ilçe olduklarını belirterek, bu konularda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

                Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından dua okunurken, açılış kurdelesi Kaymakam Şahin, Başkan Özden ve Hasan Şan tarafından birlikte kesildi. 

 

2.20130311130710.jpg

 

Açılışın ardından Kaymakam Şahin ve Başkan Özden tezgaha geçerek tüm Ankaralıları güvenli, sağlıklı, lezzetli ve kaliteli et alamaya Çubuk’a davet ettiler.  

Çeşitli ikramlarında bulunduğu açılışa Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, İlçe Jandarma Komutanı Murat Tiryaki, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengiz Akbayrak, Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal, Hacı Çelebi, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Eski Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve davetliler katıldı.

 

Girişim Entegre Et Kombina Satış Mağazası’nın Ürün Satış Listesi (TL olarak):

 

Dana Kıyma : 18,00  - Dana Rulo : 18,00 -    Dana Kuşbaşı : 22,00 -  Dana Kavurma: 20.00

 

Dana Gulaş  : 21,00  -  Dana Rosto: 23,00 -   Dana Tas Kebap: 23.00 - Dana Sote     : 24,00

 

Dana Tranç  : 24,00  -  Dana Lop Et :24,00-  Dana Çöp Şiş : 24,00-    Dana Antrikot : 25,00

 

Dana Kontrfile: 25,00 -Dana Bonfile:35,00- Dana Kemikli : 18,00  -   Kuzu But       : 24,00        

 

Kuzu Kol   :  22,00 -    Kuzu Gerdan : 14,50-Kuzu Pirzola : 25,00 -Kuzu Pirzola net :  36,00

 

Kuzu Kaski: 24,00 -   Kuzu Kaburga : 24,00-  Kuzu Şiş : 34,00  -      Kuzu Külbastı  : 35,00       

 

Dana Ciğer:  15,50  -  Dana İşkembe : 5,50  -  Sucuk: 22  -  Kasap Köfte : 19,00

 

Bütün Tavuk  : 5,75  - Tavuk Baget : 8,50  - Tavuk Kanat : 10,00 -Tavuk Pirzola : 8,75

 

Tavuk Bonfile : 10.00

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.