Endüstri'den  Uluslararsı Proje

Endüstri'den Uluslararsı Proje

Çubuk Endüstri Meslek Lisesi’nin “YENİDEN DOĞMAK” isimli projesi ilçemizdeki binlerce bağımlıya yeniden hayat vermek, için fon peşinde.

ÇUBUK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDEN
ULUSLAR ARASI PROJE


Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilciliği"nin 11 Aralık 2007 de düzenlemiş olduğu “Sigara ile Mücadele Bloomberg Küresel Girişimi Proje Tanıtım Ve Teklif Hazırlama Eğitimi Toplantısı” na katılan Çubuk Endüstri Meslek Lisesi Proje Ekibi, aldığı davet üzerine 12 Aralık 2007 tarihinde de Ulusal Tütün Kontrol Programı 2008-2012 Eylem Planı Tanıtım Toplantısı" na katıldı.

 

Başbakan Recep Tayip Erdoğan"ın da konuşmacı olarak katıldığı ve sigarayla mücadele konusunda kararlılığını ortaya koyduğu toplantıda Sağlık Bakanı Sayın Recep Akdağ ile de görüşme fırsatı bulan Çubuk E.M.L. Müdürü Mehmet Saat, projemizin Çubuk ve çevresinde yeşerteceği yeni hayatların hayalini bizlerle paylaşmadan edemedi. “Bu projeden İlçemiz adına çok umutluyum” diyen Saat ve ekibi Sağlık Bakanlığı Alkollü İçecekler ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Merkezi (AMATEM), sigara bağımlılığı ile mücadeleden sorumlu uzmanı Dr. Tijen Şengezer Hanım ile proje ortaklığını tazeledikten sonra toplantı salonundan ayrıldılar. Toplantıya Çubuk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Müdürü Mehmet Saat, ve aynı okulun bu projeden sorumlu öğretmenleri Bünyamin Aktaş, Uğur Maaşoğlu, Mustafa Çevik katıldı.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum