DevaPark Hastanesinde Akupunktur tedavisi başladı

DevaPark Hastanesinde Akupunktur tedavisi başladı

Akupunktur tedavisi, DevaPark Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya başlandı.

Akupunktur tedavisi, DevaPark Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya başlandı.

Obeziteden, migren, boyun, sırt ağrıları ile bel ve boyun fıtıklarına; depresyon ve panik ataktan, tükenmişlik sendromuna kadar pek çok alanda modern tıbbın destekleyici tedavisi akupunktur hastalar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Fazla kilolarından kurtulmak için akupunktur tedavisini tercih eden 160 kiloğram ağırlığındaki isminin açıklanmasını istemeyen hasta, yıllardır yaptığı diyetlerle kilo veremediğini belirterek, "Şuan 160 kiloyum ve akupunktur tedavisine başladım. Bu tedavi ile bir haftada iki kilo vermeyi başardım. Hedefinin üç basamaklı kilolardan iki basamaklı kilolara inmek." diye konuştu.

Akupunktur Uzmanı Doç Dr. İsmail Boyraz da akupunkturun en çok obezitede kullanıldığını söyleyerek, kozmetik alanında da en çok kadınların akupunktur tercih ettiğini ifade etti.

Hastaları doğru ve bilinçli beslenme konusunda eğittiklerini kaydeden DevaPark Hastanesi Müdürü Tunahan Zengin, " Akupunktur obeziteden, migren, boyun, sırt ağrıları ile bel ve boyun fıtıklarına; depresyon ve panik ataktan, tükenmişlik sendromuna kadar pek çok hastalıkta uygulanıyor. Sadece Akupunktur ile kalmayıp hastalarımız diyabet hastalıklarıyla ilgili tüm eğitimleri verip ilgili branşlara da yönlendiriyoruz. Sonuçta bizim derdimiz kişiyi manken yapmak değil. Sağlıklı bir birey olarak yaşantısını sürdürmesini sağlamaktır." dedi.

Zengin, sigara bırakma konusunda da hastalara çok yardımcı olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.