Çudef Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Çudef Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF)’in geleneksel iftarı, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF)’in geleneksel iftarı, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

cudef-uyeleri-iftarda-bir-araya-geldi-iha-20130721aw000131-2-t.jpg

Çubuk’ta 46 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu ÇUDEF’in, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yıl Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlçenin en büyük derneklerinden biri olan ÇUDEF’in düzenlenen iftar programına Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, ÇUDEF Başkanı Recep Taş, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Erkan, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, MHP İlçe Başkanı Sait Aydos, sivil toplum temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Yapılan iftar duasının ardından kısa bir konuşma yapan ÇUDEF Başkanı Recep Taş, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. İftara aileleriyle katılan dernek üyelerine teşekkür ettiğini söyleyen Taş, ilçede çok güzel birlik ve beraberliğin oluştuğunu vurguladı. Sivil toplum kuruluşu yöneticiliğinin çok zor bir iş olduğunu hatırlatan Taş, sivil toplum örgütlerinin adeta toplumun birer çimentosu görevi üstlendiğini kaydederek, sözlerine şöyle devam etti:

’’Gerçekten sivil toplum örgütlerinde faaliyet göstermek çok zor bir iştir. Bu iş gönüllülük esasıyla yapılır ve kesinlikle fedakarlık ister. Gönülden bağlanmadan, sevmeden bu iş yapılmaz. Elbette özellikle eşlerin desteği olmadan bu işi yürütmenin mümkünü yoktur. Bu nedenle tüm dernek yöneticilerimizin eşlerini verdikleri desteklerden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizde son yıllarda yapılmaya çalışanları, biz yıllar önce ilçemizde yaptık. Bu gün yapılmaya çalışanları gördüğümüzde bizim doğru yolda olduğumuzu net bir şekilde anlaşılıyor. Türkiye de yıllardır özlenen birlik ve beraberlik tablosunu önce kendi üyelerimiz arasında, daha sonrada tüm ilçede hakim kıldığımıza inanıyorum. Tabii ki bunda ilçe yöneticilerimizde çok büyük katkılar sağladı. Bu birlikteliğin ve sevginin sonsuza kadar devam etmesini temenni ediyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum