Çubuk’ta özel ağız ve diş sağlığı polikliniği açılıyor.

Çubuk’ta özel ağız ve diş sağlığı polikliniği açılıyor.

Çubuk’ta özel ağız ve diş sağlığı polikliniği açılıyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Çubuk’ta ihtiyaç duyulan özel diş polikliniği açılıyor. Mevcut özel diş muayenehanelerine ilave olarak açılacak olan özel diş polikliniğinden impilant diş tedavisi de yapılacak.

Çubuk’ta özel bir diş polikliniği kuran Yusuf  Yavuz, ’’Çubuk her gün gelişiyor ve vatandaş diş sağlığı konusunda bilinçleniyor. Bu kapsamda dişlerini impilant yaptırmak istiyor. İmpilant içinse Ankara merkeze gidiyor. Gidip gelmek büyük sıkıntı bu eksikliği görünce arkadaşımla birlikte  bu polikinliği açtık. Alanında yetkin estetisyen, çene cerrahı ve ortodontist uzmanlarımız ile, ileri teknoloji cihazlarımız ve ekipmanlarımızla Çubuk halkının diş hekimi ihtiyacına cevap vereceğiz. Vatandaşımız Ankara merkeze gitmekten kurtulacak’’ dedi.

                Her türlü alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve 09 11 2013 Cumartesi günü saat 13.00’de açılışı yaparak hizmet vermeye başlayacaklarını söyleyen Yavuz, şunları söyledi:

’’Bölgemize ilk kez getirilen son teknoloji birçok ilde dahi bulunmayan panoromik röntgen cihazımızla halkımızın başka yerlere giderek hem maddi hem de manevi açıdan mağdur olmalarını önlemeyi ve halkımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız.  Öncelikle amacımız diş tedavilerinde Çubuk’un ve bölgemizin en önemli eksiği olarak görülen kurumsal ve profesyonel hizmeti gerçekleştirmektir. Bu amaçla alanında uzman hekimlerle polikliniğimizi hizmete açıyoruz. Diş çürüklerinde ve diş tedavilerinde dünyada uygulanan son teknolojilerle hastalarımızın en iyi tedavileri en iyi şartlarda almalarını amaçlıyoruz, kurumsal bir diğer amacımız Çubuk’un bölgemizin sağlık merkezi haline getirmektir.  Hizmette öncelikle hasta memnuniyeti olduğu bilinciyle işlemlerimizin tümüne kurumsal garanti vermekteyiz.  Akyurt, Şabanözü, Orta, Pursaklar ve Kaleycik’e yakınız vatandaşlarımıza modern bir ortamda diş tedavisi için hizmet etmeye çalışacağız. Başta implant ortodontik (tel) tedavisi olmak üzere her türlü tedavi için kollarımızı sıvadık. Çubuk halkının desteği ile başarılı olacağız.’’

cubuk-dis.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.