Çubuklular nelerden şikayetçi?

Çubuklular nelerden şikayetçi?

Şikayetlerinizi yayınlamaya devam ediyoruz...

doğalgaz

sayın yetkililer.doğalgaz çalışması çubukda devam ediyor.bizim yavuz selim mahallesi hükümet caddesinde hiçbir hareket yok.adamı olanların ve torpilli olanların mahalle ve sokakları bağlanıyor.bunun bir proğramı olması lazım.eğer kayırmayla bu işler yapılıyorsa sizlere hakkımı helal etmiyorum.gerçi bizim yöneticilerin başkanlık bittikden sonra insanların içine pek çıkacağını zannetmiyorum.çok acil olarak sizin aracılığınızla cevap bekliyorum.bizim ana caddeye hükümet caddesine ne zaman gelecek.selamlar.



KAZILAN YOL ÜÇ AYDIR YAPILMADI

Hergün yüzlerce velinin çocuklarını okula getirdiği ve yüzlerce öğrencinin geçtiği Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu bahçesinin girişi hala yapılmadı.Biran önce yetkililerin konuyla ilgilenmelerini istiyoruz.



Canım Çubuk'un HALKINDAN şikayetçiyim.

Kimse kusura bakmasın neyi nasıl istiyorsak öyle yönetiliyoruz. Neye layık görülüyorsak onları görüyoruz.Biliyorum herkes biz böyle olsun istemedik diyecek.Herkes birşeylerden şikayetçi. Ama çubuk halkı olarak hatayı biz en başında yaptık. Seçimden önce sürahiyi koysan orada belediye başkanı olur denildi bunuda herkes duydu herkes bildi ki şu andaki belediye başkanı kesinlikle seçilecekti. Çubuk'u kaybetmenin korkusunu yaşamadılar, çubuk'tan oy alamama kaygısı taşımadılar. Çubuklu hizmet istedi Melih gökçek geldi Adem kardeşim başkan olmazsa benden bişey beklemeyin dedi alenen tehdit edildik ve kimse bu nasıl iş biz insan değilmiyiz demedi. Şimdi Şikayetçiyiz. Melih gökçek geldi top dağıttı ya top millet alkış kıyamet yelkenler suya indi Dağıtılan top bu memleketin hangi sorununu çözer de alkış tutuyorsunuz hep beraber koyalım tepkimizi.Çubuk ki AKP'ye en çok oy veren ilçelerin ya başında gelir ya ikincidir. Hizmet istemek herkesten çok bizim hakkımızdı. Yatırımı sadece park bahçeye yaparak olmaz İlçeyi temiz tutmakla olur.Hizmet yardım paketleriyle olmaz Çubuk'un iş hayatını canlandırmakla olur.Belediye Başkanı partinin içindeyken En basitinden Siyaset Ellerindeyken Ayakkabıcıları Ahievran sanayi sitesine getirmek için bütün güçlerini kullanacaklardı.Çok geçmeden o site organize sanayii olabilirdi ama önemsiz birşey gibi tepildi. nedeni ne diye soranlar varsa söyleyeyim Ankara büyük şehir belediyesinin gereken desteği vermemesi. Melih Başkan denilen şahıs ulusta merdiven altında üretim yapan üreticiye burdan gideceksin hem yasal olarak yasak hem sağlık açısından yasak yerinde var ya sen git ya ben burayı kapatırım diyemedi.Neden? Melih beyin O ayakkabıcıların oylarını kaybetmek istememesinden. Yani Bence Çubuk'un bütün sorunu Halkımızın Tepkisiz olması. Velhasılı kelam Arkadaşlar Bütün bu olanlara tepkisizliklerinden dolayı Canım Çubuk'un HALKINDAN şikayetçiyim.



BOŞVERİN YAAA

BOŞ VERİN YA BU ZAMANA KADAR BU DEVRAN BÖYLE SÜRMÜS BUNDAN SONRA DA BÖYLE SÜRER ADEM TUĞLUCA ZATEN GİDECEK SEÇİM KAMPANYASI İÇİN KAZIP AÇACAK ASFALT LIYACAK YENİ GELEN DE GELIR GELMEZ AYNISINI YAPACAK




SAYIN YETKİLİLER.ANLATILAN SORUNLAR ÇOK DOĞRU.AZ BİLE YAZILMIŞ

ŞUANDAKİ BAŞKAN HERŞEYİ BOŞVERMİŞ.AMA BUNUN HESABI HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE ÇOK AĞIR OLACAK.BAŞKAN ÇUBUKLU.EĞER BİR YATIRIM YAPIPDA ÇUBUKDAN KAÇIP GİDECEKSE BİLMEM,AMA BAŞKANLIKDAN SONRA İNSANLARIN İÇİNE NASIL KATILACAK BİLMEM.HİÇBİR SORUMLULUK DUYGUSU YOK.GELELİM KONUMUZA.ÇUBUKDA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.BİRKISIMDA YAKMAYA BAŞLADI.BEN YAVUZ SELİM MAHALLESİ HÜKÜMET CADDESİNDE OTURUYORUM.NEDENSE BİZİM BÖLGEYE DAHA HİÇ UĞRAMADI.ÇOK BÜYÜK KAYIRMALAR OLUYOR.HAKSIZLIK ÇOK.KÖMÜRÜN TONU 700DOLARA YANAŞTI.İNSANLARA HİZMET GELECEKSE ZULÜM VE HAKSIZLIK YAPILMADAN OLMASINI İSTİYORUM.BİRDE NE ZAMAN YAPILACAKSA BİR PROĞRAM VERİN.BİZDE ONA GÖRE BEKLİYELİM.SORUMLU HİÇ KİMSE YOK.ACABA BİZİM ORALAR BAŞKA BİR ÜLKE İNSANINAMI AİT.AÇIKÇA ÇIKIN.BİZ SİZİ İSTEMİYORUZ.SİZ BİZDEN DEĞİLSİNİZ DİYE SÖYLEYİN.HİZMET ANLAYIŞINDA AYRIMCILIK YAPARSANIZ BU İNSANLAR YARIN YAKANIZA YAPIŞIR.ZATEN TOPLUM İÇİNE ÇIKACAK YÜZÜNÜZ YOK.ÇOK ACİL SİZ YETKİLİLERDEN CEVAP BEKLİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR.



Çubuk'ta dengesizlik
1. çubuk'a ulaşım çok sıkıntılı. ne demeye eski büyük otobüsler yetmezken küçük yarım otobüslere geçildi anlamıyorum. her gün yolcular ve şöförler arasındaki kavgadan tartışmalardan bıktık artık.
2. çubuk yolları çok bozuk. bir senedir yollar çakıl toprak taş ve asfalt karışımı bişey. yeter artık arabamın anası ağladı.
3. 2 sene önce çubuğa taşındım ve "geldiğimde yoktu da bak şimdi var, ne kadar güzel oldu" diyebileceğim bir tek hizmet yok. varsa allaha rızası için söyleyin sırf muhalaefet olsun diye söylemiyorum bınları lütfen yine bu partiye oy vermek için ikna edin beni.


Yönetimçevre,görüntü ve koku kirliliği
Selam millet ben çubuklu yaralıkurt Sözlerime başlamadan önce selam ve saygılarımı sunuyorum !!! cubuk yasanacak guzel bır yer ama basımızdakıler gorev yaparsa bunlar olur ama bızım baskan adem gıbı aksama kadar oturmakla olmaz bıdahakı secımlere oyunuzu dıkkalı atınız benden demesı kendınız bılırsınız : )

ŞEHİR MERKEZİNDE BESİCİLİĞE BİR ÇÖZÜM BULUNSUN
milenyum yılarını yaşadığımız günlerde maalesef, çağ dışı uygulamalar ve görüntüleri yaşıyoruz.120.000 nüfus lu bir şehirde hala mahalle içlerinde hayvan besiciliği yapan kişiler yüzünden çevre sağlığı hiçe sayılıyor.bu nedenle çok pis koku yayarak insanlar rahatsız ediliyor,çok ACİL ÇÖZÜM BULUNMASINI RİCA EDİYOM..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum