Çubuk'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açılacak

Çubuk'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açılacak

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi bünyesinde yeni ağız ve diş sağlığı merkezinin açılacağı bildirildi.

Hastane Başhekimi Dr. Nevzat Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, hastanelerine yeni 5 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi açılacağını belirtti.

İlk etapta 5 ünitelik merkezin talepler doğrultusunda 10 üniteye kadar çıkarılabileceğini ifade eden Kılıç, merkezin önümüzdeki hafta hizmet girmesinin planlandığını kaydetti.

Ağız ve diş sağlığı konusunda ilçede büyük bir problem olduğunu hatırlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Hastalarımıza çok daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Ağız ve diş sağlığı merkezimizde vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak. Hizmete girecek merkezin personellerin bir kısmını biz vereceğiz. Diş hekimlerini Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi getirecek. Burada vatandaşlarımıza ağız ve diş sağlığı konusunda her türlü hizmet verilecek. Ağız ve diş sağlığındaki bütün hizmetler buraya gelecek. Protez dişlerin ölçüleri burada alınacak, Çubuk'un en büyük problemiydi ve yürütülen çalışmalar soncunda çözüldü. Bu konuda bize her türlü desteği veren başta Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan'a AK Parti İlçe Başkanı Sayın Baki Demirbaş'a bölge milletvekillerimize ve en önemlisi deAnkara Kamu Hastaneleri Birliği'ne çok teşekkür ediyoruz."

http://www.haber7.com/ankara/1728315-cubuka-agiz-ve-dis-sagligi-merkezi-acilacak

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum