ÇUBUK LÖSEV İLE BİLİNÇLENDİ

ÇUBUK LÖSEV İLE BİLİNÇLENDİ

Kanser hastalarını ve ailelerinin kansere karşı mücadelesinde her aşamada yanında olan 22 Mart Perşembe günü Çubuk’ta kamuoyu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Çarşı esnafını ve okulları ziyaret ederek dolandırıcılara karşı uyardı. LÖSEV’i ilgi ve memnuniyetle ağırlayan Çubuk  halkı herkesi kanserle mücadelede LÖSEV’in yanında olmaya davet etti.

LÖSEV  adı kullanılarak yapılan dolandırıcılıklara dikkat çeken LÖSEV yetkilileri, gönüllüleri ve Lösemili Çocukların anneleri ile birlikte sadece şehir merkezleriyle kalmayıp ilçelere de giderek bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Polatlı’dan  sonra ki duraklarının Çubuk olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri tüm çarşı esnafını gezerek “LÖSEV kapı kapı dolaşıp para istemez” uyarısında bulundu. 

SİZDE LÖSEV’E GÖNÜLLÜ OLUN!

Minicik bedenlerin verdikleri kocaman mücadelede hiçbir karşılık beklemeden desteğini esirgemeyen,

yüreği sevgi dolu  LÖSEV gönüllüleri tüm Çubuk halkını LÖSEV gönüllüsü olmaya davet etti. Kamuoyu

bilinçlendirme çalışmasına katılan LÖSEV gönüllüleriKansere karşı mücadelede  bireylere  düşen

görevler olduğuna dair farkındalığı arttırmayı ve sağlıklı yaşam modelleri oluşturmayı hedeflediklerini

belirtti.

ANINDA İHBAR EDİN

LÖSEV adına gazete sattığını, bağış topladıklarını belirten kişiler kapı kapı gezdiğini dile getiren LÖSEV yetkilileri, bu tarz durumlarda, “Hemen 155 polis imdat ve 0312 447 06 60 LÖSEV imdat telefonlarına ihbar edin. Konuyla alakalı araştırmalar yapıldıktan sonra hukuki yollara anında başvurulacak ve gerekli işlemler başalatılacaktır” dedi.

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

LÖSEV’in bağış toplayan değil, bağış kabul eden bir vakıf olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri, “Vakfa bağışları kurumsal yollardan yapmakta fayda var. 3406’ya boş mesaj, internet üzerinden ya da bankaların LÖSEV hesabına bağış yapılabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.