Çubuk Ev Yapımı Doğal Turşunun Adresi

Çubuk Ev Yapımı Doğal Turşunun Adresi

Ankara’nın Çubuk ilçesi Türkiye’nin ev yapımı doğal turşuların üretildi adres olarak belirlenirken, ilçede üretilen bir birinden lezzetli kıtır kıtır turşular ise mutlaka tadılması gereken gurme lezzetler arasında yer alıyor.

Ankara’nın Çubuk ilçesi Türkiye’nin ev yapımı doğal turşuların üretildi adres olarak belirlenirken, ilçede üretilen bir birinden lezzetli kıtır kıtır turşular ise mutlaka tadılması gereken gurme lezzetler arasında yer alıyor.

İlçede büyük çoğunluğu hanımlar tarafından üretilen turşular sadece Türkiye’de değil, dünyada da tanınır ve bilinir duruma geldi. 

Hanımların mahallerinde imece usulu ile ürettiği turşuların her geçen gün kıymeti artıyor. Türkiye genelinde iş yerleri ve evlerde turşu severler erkek ve hanımlar istediği ve sevdiği turşu siparişini Çubuk’ta üretilen doğal turşulardan internet üzerinden kendi veriyor. Türkiye’nin her yerindeki turşu severlere doğal, organik ev yapımı turşular ile yöresel köy ürünlerini arada aracı olmadan ulaştırmak isteyen genç girişimci tarafından kurulan Bizim Köy Sepeti ( www.bizimkoysepeti.com ) adresinde Bizim Çubuk Turşuları satışı yapılmaktadır. 

Bir kilogramlık cam kavanozlarda yada Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı sağlıklı pet şişelerde satışa sunulan Bizim Çubuk Turşuları, Türkiye’nin her yerine kargoyla ulaştırılmaktadır. Sizin adınıza hediyelerin de gönderildiği Bizim Çubuk Turşularını hemen kendiniz yiyebilir hem de misafirlerinize ikram edebilirsiniz. 

İstediğiniz miktarda ve çeşit çeşit turşuları aldıktan sonra mutlaka uygun bir yerde muhafaza etmelisiniz. Ağzı sıkı bir şekilde kapatılan organik turşuların güneş görmeyen serin bir yerde ya da buzdolabında muhafaza ediniz. Unutmayın bu en önemli kurallardan birisidir.

Dünyaca ünlü gurmelerce de kanıtlana Bizim Çubuk Turşuları, lezzetli ve mutlaka tadılması gereken lezzetler arasındadır. Türkiye’nin ilk ve tek coğrafi işaret belgesine sahip Çubuk Turşusu, nesilden nesile aktarılan tarifle belirli standartlara uygun olarak üretilen patentli bir üründür. 

Bizim Çubuk Turşuları kapağı açılır açılmaz kısa sürede tüketilmektedir. Bu nedenle bugüne kadar uzun süre yemeden bekleten kimseye rastlanılmamıştır. Eş dost akraba ve komşularınıza da ikram ederseniz kimseyi bu tattan mahrum etmemiş olursunuz. 

Çubuk’ta turşu sevgisi bir başkadır. Adına festival düzenlenen Bizim Çubuk Turşuları hazırlanışı bir yıl öncesinen başlanır. İlk olarak özenle tohumlar toprakla buluşturulur ve bir çocuk gibi sevgiyle yetişmeleri sağlanır. Aylarca uğraşın ardından ürünler tek tek özenle toplanır. Toplanılan sebze meyveler sınıflandırılarak Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye kadar olmazsa da sıkı bir yıkamadan geçirilir. Çubuk’ta 7’den 77’ye Meşhur Bizim Çubuk Turşuları’nın tadı ve lezzetini koruyabilmek ve her bir kavanozdaki lezzetin aynı olması için yoğun bir uğraşır ve disiplin uygulanır. Mutlaka Kalite Tesadüf değildir. Bizim Çubuk Tuşuları da bu ismi ve markayı kolaylıkla oluşturmamıştır. 

Lezzetini bozmadan herkesin damak tadına uygun sağlıklı Bizim Köy Ürünlerini üretmektir işimiz. Turşularımız tamamen ev yapımı doğaldır. İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. Turşu daha önceleri sadece kış yiyeceği olarak bilinse de günümüzde yaz kış 12 ay boyunca yenen çok sağlıklı bir yiyecek olmuştur. Prof. Dr. Canan Karatay’ın da üzerine basa basa söylediği gibi probiyotik gıda olan Bizim Çubuk Turşuları sık sık tüketilmelidir.  Çubuk’ta birçok sebze ve meyveden yapılan turşu çeşidi bulunur. 

Bizim Çubuk Turşuları’na  www.bizimkoysepeti.com internet sayfamızdan online satış ve alış verişi yapılabiliyor.

#BizimKöySepeti

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.