Çubuk Belediyesi’nden mahallelere 160 yeni çöp konteyneri

Çubuk Belediyesi’nden mahallelere 160 yeni çöp konteyneri

Çubuk Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerde yeni çöp konteynerlerin dağıtımını yapmaya başladı.

Çubuk Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerde yeni çöp konteynerlerin dağıtımını yapmaya başladı.

Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle yeni alınan 164 çöp konteynerin dağıtımının yapıldığını söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Yılmaz, yeni konteynerlerin Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’ın emirleri doğrultunda ilk önce okullara dağıtımının yapıldığını belirtti.  

Okullardan sonra belediye ekiplerince mahalle mahalle dolaşılarak uygun olan yerlere konteynerlerin dağıtımının yapıldığını kaydeden Yılmaz, yeni konteynerlerinin mahalleleri olumsuz çöp görüntülerinden kurtaracağını ifade etti.

Daha temiz bir Çubuk için ilçede yaşayan herkesin hep birlikte el ele vermasini isteyen Yılmaz, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan çöp varili yerine daha kalıcı ve dayanıklı olan çöp konteynerleri aldık. Bu konuda geçici bir çözüm bulmak yerine kalıcı bir çalışma yaparak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın da desteğiyle aldığımız 164 yeni çöp konteynerinin dağıtımına başladık. Bu konteynerler öncelikli olarak okullardan başlayarak, kalan kısmı ise şehrin giriş noktası olan Ankara Bulvarı ve ihtiyaç duyulan mahallelerimize dağıtımı yapılacak” dedi.

Yapılan her hizmetin bir bedeli olduğunu ve bu bedelin de milli servet olduğunun unutulmaması gerektiğini hatırlatan Yılmaz, vatandaşlardan konteynerlerin içerisinde ateş yakmamalarını ve atıklarını attıktan sonra da kutuların kapaklarını kapatmalarını istedi.

2img_5557.jpg

2img_5580.jpg2img_5594.jpg2img_5557.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum