Coğrafyam Kan Ağlıyor

Coğrafyam Kan Ağlıyor

Yazrımız Emrullah Kılıç ,Dünyanın gözü önün'de Filistin'de soykırım yapan siyonist İsraile ses çıkarmayanlara ve onlara destek olanlara seslendi.




İzlediğimiz en dramatik sahnelerden biriydi.

Filistin"li gencin şahadet görüntüleri.

Müslüman"ca yaşamak ve ölmek için gerekli idi şahadet.

Direnmişti İsrail zulmüne… ve imanına canını şahit göstermişti. Verecebileceğinin en kıymetlisini, canını vermişti.

Çoğumuz gözyaşı dökerek izledi… Ve bir o kadar da lanet etti bu zulmü yapan zalime.

Siyonist bir kurşuna hedef olup Rabbine kavuşmak üzere melekler başucunda onu beklerken, arkadaşı gelip teyit ettiriyordu imanını. "La İlahe İllallah Muhammeden Rasulullah" dökülüyordu dudaklarından.

İslam"ın bu kutlu sözüyle şereflenmenin ve Filistinli ve olmanın bedelini ödetiyordu zalimler. Tahammülleri yoktu bu iki kelimeye…

Peygamberlerini bile dinlemeyen bu insanlar şimdide hiç kimseyi dinlemeyerek devam ediyorlardı zulümlerine.

Ve bedel yine ağırdı. Şimdiye kadar aralarında çocukların da bulunduğu onlarca Filistinli hayatını kaybetmişti.

Gazze yine yanıyor. Filistin yine ağlıyordu… Ve maalesef dünya yine seyir zevkinde izlemeye devam ediyordu.

Gücün efendileri zulmediyordu. Çünkü zulüm zalimin değişmez sıfatıydı. Onlar ki Hz. Musa"ya da zulüm etmişlerdi. Hz. İsa"yı öldürmeye yeltenmişlerdi.

Bu günde aynısını yapıyorlar.

Ve bu zulüm karşısında bir millet direniyor… Gelin görün zulmü, soykırımı diye çağrı yapıyorlar insanlığa. Gözler önünde, alenen ve pervasızca analar, bacılar ve henüz ayını doldurmamış yavrular katlediliyor. Bilmem kaç bin ton bomba yağıyor üzerlerine. Yüzlerce mermi sıkılıyor minik bedenlere.

Bu yazı yayınlanırken, dünyanın gözü önünde Filistin topraklarında soykırım gibi bir operasyon gerçekleştiren İsrail ordusu, arkasında 116 ölü bırakarak Gazze Şeridi'nden çekildi.
Çekilmenin geçici olduğunu açıklayan İsrail, daha kapsamlı bir operasyonun sinyalini verdi.

Ortadoğu"yu bir kan coğrafyasına çevirenler emellerine ulaşmak için ellerinden geleni yapıyor. Siyonizm"in sınır tanımayan ihtirasları dünyayı kasıp kavuruyor.

Büyük İsrail hayaliyle Nil"den Fırat"a kadar olan topraklara sahip olmayı kutsal bir görev gören bu anlayışın (Arz-ı Mev"ud) daha yeni senaryolarla ilerde neler tezgâhlayacağını kestirmek de güç değil.

Bu durum hem Filistin"i ve hem de artık tüm dünyayı tehdit etmektedir. Bu projenin karşısında yer alan herkes bir şekilde ya İsrail"in ya da büyük biraderinin gazabına uğramaktan kendini alıkoyamayacaktır.

Atalarımızın yüzlerce sene adaletle ayakta tuttuğu bu gönül coğrafyamız da siyonizm başta olmak üzere tüm emperyalistlerin hesabı var.

Ama unutmayalım ki Allah"ın da bir hesabı var.

Ve mutlak galip gelecek olan da O"dur.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum