Belediye diş ünitesi açılıyor

Belediye diş ünitesi açılıyor

Barboros Mahallesi Karagöl Caddesin'de açılması planla'nan Çubuk Belediyesi Ağız ve Diş Bakım Ünitesi önümüzdeki günlerde Çubuklular'ın hizmetine girecek.

Mart ayı Belediye Meclisinde Diş Ünitesinin açılmasına ilişkin karar alınırken aynı toplantıda Ağız ve Diş Bakım Ünitesinde çalıştırılacak diş doktorlarının'da aylık ücretleri belirlenerek karara bağlandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Diş Ünitesin'den tüm vatandaşlar'ın yararlanacağı gibi kamu kurumları , SSK ve Bağ-Kurluların'da faydalanacağı belirtildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;” Belediye olarak imkanlarımız çerçevesin'de vatandaşlarımıza sağlık konusunda hizmetler sunmaya çalıştık ve bundan sonrada sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlardan gelen yoğun istek ve talep neticesinde Belediyemiz tarafından Ağız ve Diş sağlığı Ünitesi açılmasına karar verildi. Diş ünitesin'den tüm vatandaşlar'ın yararlanacağı gibi kamukurumları , SSK ve Bağ-Kur"lular da faydalanacaktır. İlçemize hayırlı olsun” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum