Bedensel Engellilere Tekerlekli Sandalye

Bedensel Engellilere Tekerlekli Sandalye

Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki bedensel engellilere yönelik tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

  Çubuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tekerlekli sandalye yardımlarına devam ediliyor. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçedeki bedensel engellilere yönelik 7 tekerlekli sandalye daha dağıttı.

                Sandalye ihtiyacı olan bedensel engellilerin kendilerine başvurmalarının ardından 7 adet daha tekerlikli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirten Başkan Özden, ’’Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze müracaat etmesinin ardından yapılan çalışmada, engelli bireylerin sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla 7 vatandaşımıza daha tekerlekli sandalye dağıtımı yapılmıştır. Bu tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere’’ dedi.

                Belediye tarafından yapılan diğer yardımlar hakkında da bilgi veren Başkan Özden, Ramazan ayında 900 aileye gıda yardımı ve 97 öksüz ve yetim çocuğa bayramlık almaları için nakdi yardım yapıldığını söyledi.

                Çubuk’ta kimseyi aç ve açıkta bırakmadıklarını ifade eden Başkan Özden, ’’Özel Kalem, Kültür ve Sosyal İşler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüklerimiz yaptıkları çalışmalarla ilçedeki gerçek ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Yaptığımız ayrıntılı ve titiz çalışmalarla tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerini, durumu iyi olan vatandaşlarımızın da desteğiyle sevindirmeye devam ediyoruz. Ramazan ayında 900 aileye gıda yardımı yaptık. Ayrıca ilçemizde yaşayan 97 öksüz ve yetim çocuğumuza bayramlık almaları için nakdi yardımda bulunduk. Alandan da verende de Allah razı olsun. Biz ilçemizde kimsenin aç ve açıkta kalmasını istemiyoruz. Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

                Tekerlekli sandalyeleri teslim alan aileler de Başkan Özden’e teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.