Asansör Sektöründe, Babasının Yolunda Liderliğe Yürüdü

Asansör Sektöründe, Babasının Yolunda Liderliğe Yürüdü

Asansör Sektöründe, Babasının Yolunda Liderliğe Yürüdü

Türkiye’nin ilk asansör firmasında işçi olarak çalışan ve 1986 yılında kendi firmasını kuran babası Veysel Şan’ın yolunda ilerleyen Faruk Şan, Türkiye’deki liderliğinden sonra asansörde yurtdışına açıldı.

2img_9718.jpg

Babası rahmetli Veysel Şan’ın asansörde tekelin olduğu 1986 yıllarında Zümrüt Asansör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’yi kurduğunu söyleyen Firma Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Şan, babasının yaklaşık 3 yıl önce vefat ettiğini ve onun kurduğu firmayı abisi ile birlikte ileriye götürmeye çalıştıklarını belirtti.Her tip ve kapasitede asansörler yaptıklarını anlatan Faruk Şan, bunun yanında asansörlerin revizyonu, montajı,bakımı, projelendirmesi gibi hizmet sektöründe de faaliyette bulunduklarını kaydetti.

-Asansör Sektöründe Yurtiçinde Elde Ettiği Başarıyı, Yurtdışına Taşıyor

 

Ankara ve Antalya olmak üzere birçok ilde hizmet ürettiklerinin ifade eden Şan, ’’Büyük çoğunlukta Ankara ve Antalya da hizmet yapmaktayız. Bunun yanında Türkiye genelinde çeşitli projelere imza atmaktayız. Antalya’da genellikle 5 ve 4 yıldızlı otel işleri yapmaktayız.Bu sene ilk defa yurtdışına projeler yapmaya başladık. Kırgızistan’da çeşitli projemiz var’’ dedi.

Yaklaşık 10 yıldır da Ankara’nın Çubuk ilçesinde şubeleri olduğunu vurgulayan Şan, sadece Çubuk’ta her yıl yaklaşık 50 montaj yaptıklarını kaydetti.

Asansör sektöründe her zaman kendini yenileyen ve yenilikçi bir firma olmalarına rağmen çok eski ve köklü bir firma olduklarının altını çizen Şan, ’’Bu sektörde özellikle tercih edilenfirmalar arasındayız.Zümrüt asansör olarak bizim hedeflerimiz arasında yeni tasarım ve imalatlar ile tamamen kendi ürünlerimizi üretmeye başlamak bulunuyor’’ diye konuştu.

Konusunda uzman ve deneyimli yaklaşık 30 çalışanıyla 30 yıldır sektörde hizmet ettiklerinin söyleyen Şan, ’’Zümrüt Asansör olarak yaklaşık 30 yıldır sektörün içerisindeyiz. Can güvenliği, insan sağlığı ve insan konforunun en ince ayrıntılarına kadar düşünerek hizmet üretmekteyiz. Otuz yıldır kalitemizden ödün vermeden her zaman standart değerlerin önünde hizmet ürettik. Hizmetlerimizi hep çeşitlendirerek, insanların ihtiyacı yanında güvenliği ve zevklerine yönelikte asansör üreterek insanları hep yukarlara taşıdık. Türkiye’nin kalbi Ankara ve vitrini Antalya’da toplu yaşam alanlarında gücünü ve kalitesini kanıtlamış projelerde hizmet vererek niteliğimizin yanında niceliğimizi de kanıtladık’’ dedi.

Özellikle özel projeler değerlendirmeye aldıklarını hatırlatan Şan, Türkiyenin hemen hemen her bölgesinde asansör montaj işleri yapmakta olduklarını kaydederek, ’’Firmamız, her tipte ve kapasitede asansörlerin projelendirilmesi, üretimi, montajı, revizyonu, bakım ve arıza hizmetleri konularında uzmandır. Bu konuda kalite ve hizmet çıtamızı doğrulayan TS EN ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemleri belgesi ile uluslararası standartlara uygunluk CE belgesine sahiptir. Üretim, montaj, teknik destek ve hizmet gibi her detayı kapsayan yetkilendirme belgelerini de çeşitli firmalar tarafından referans edildi’’ şeklinde konuştu.

Dünya asansör sektöründeki gelişen teknolojileri hızlı bir şekilde bünyelerine kattıklarını kaydeden Şan, çevreci, enerji ve zaman tasarruflu ürünlerini müşterilerinin hizmetlerine sunduklarını ifade etti. Teknolojik üretim, maksimum güvenlik, kaliteli hizmet, rekabetçi fiyat ve müşteri memnuniyeti prensiplerinden asla ödün vermeden var güçleriyle sektörde liderliğe yükseldiklerini vurgulayan Şan, ’’Yeni geliştirdiğimiz multimedya sistem sayesinde tüm asansörlerimiz kontrolümüzde. Herhangi bir asansörümüzde meydana gelen küçücük bir arıza anında bilgisayarımıza düşerek, 7 gün 24 saat hizmet eden teknik servisimizin müdahale etmesi sağlanmaktadır. Can güvenliği nedeniyle küçük bir arıza da olsa çok süratli bir şekilde müdahale edilmektedir’’ dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum