Ankara'da seyyar şarj dönemi başladı

Ankara'da seyyar şarj dönemi başladı

Ankara Yenimahalle Belediyesi doğal, temiz ve yenilenebilir enerji için bir adım daha attı.

Belediye hizmet binasının girişine yerleştirilen şarjmatik, vatandaşlar tarafından da ilgi gördü. Yenimahalle Belediyesi özellikle elden geçirdiği ve yeni yaptırdığı parklarda masrafsız ve temiz enerji kullanarak dikkat çekerken şimdi uygulamaya koyduğu bu proje ile de sosyal belediyecilik anlayışını bir adım daha ileriye götürdü.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tüm dünyada en önemli ekonomik sorunların başında enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasının geldiğini dile getirdi. Yaşar, “Enerji çok pahalı. Biz belediyeler olarak kaynak yönetimi konusunda çok titiz ve dikkatli davranmalıyız. Masrafsız, doğal ve temiz enerji kullanabileceğimiz her fırsatı gücümüz yettiği kadar değerlendirmeliyiz. Bu uygulamalar arttıkça daha çağdaş ve daha sosyal bir ilçeye, bir kente ve ülkeye sahip oluruz” dedi.

Belediye girişindeki cihaz ile karşılaşan vatandaşlar cep telefonlarının şarjını yenileme fırsatını değerlendirirken uygulamanın ücretsiz olması hem memnuniyet hem de şaşkınlıkla karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.