Kuruçay ve Durhasan Mahallelerinde GSM Şebeke Sorunu Çözülüyor

Kuruçay ve Durhasan Mahallelerinde GSM Şebeke Sorunu Çözülüyor

Çubuk’un Kuruçay ve Durhasan mahallelerinde uzun süredir devam eden GSM şebeke sorunu nihayet çözülüyor. Türk Telekom tarafından bölgeye baz istasyonu kurulumu için çalışmalar başlatıldı.

Durhasan Mahallesi Muhtarı Mustafa Ünal ile Kuruçay Mahallesi Dernek Başkanı ve ÇUDEF Başkan Yardımcısı Ali Tohumcu’nun uzun yıllardır süren girişimleri sonucunda, iki mahallenin cep telefonu çekim problemini ortadan kaldıracak adım atıldı.

Türk Telekom ekipleri, Kuruçay ve Durhasan köyleri sınırındaki tepe noktasına, her iki köyü ve grup yolunu kapsayacak şekilde baz istasyonu kurulum çalışmalarını sürdürüyor.

 Ali Tohumcu: “Köylülerimizin mağduriyeti sona eriyor”

Kuruçay Mahallesi Dernek Başkanı Ali Tohumcu, sürece ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

> “Kuruçay Köyü Derneği ve Durhasan Köyü Muhtarlığı olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız cep telefonu çekim sorununu nihayet çözüme kavuşturduk. Türk Telekom tarafından kurulum çalışması devam ediyor, çok kısa bir süre içinde kullanıma açılacak.

Kurulum için gerekli yol, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Koordinatörü Can Kaderoğlu’nun desteğiyle tarafımızdan açtırılmıştır. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca mağduriyetimizi gideren Türk Telekom yetkililerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yararlanacak olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum