Alt Yapı Sorunu Masaya Yatırıldı

Alt Yapı Sorunu Masaya Yatırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aski Genel Müdürü Kamil Kılıç beraberindeki daire başkanları ile Çubuk’ta başlayan altyapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

                 ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, Su İnşaat Dairesi Başkanı Faruk Bilen, ASKİ Kanal Yatırım Daire Başkanı İsa Dinçtürk ve birim amirleri ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret ederek, ilçenin alt yapı çalışmalarını masaya yatırdı. Ziyarette Kılıç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatıyla Çubuk’taki alt yapı çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Yapılacak çalışma ile ilçede yıllardır sorun olan alt yapının kökünden ortadan kaldırılmasının amaçlandığını ifade eden Başkan Özden, geçmişte ilçenin alt yapısının 20 bin nüfusu göre planlandığını ve yaklaşık yüz bine dayanan nüfusu artık kaldırmadığını kaydederek,’’Geçmişte yapılan alt yapı artık ilçemizi kaldırmıyor. Bu nedenle ilçemizde geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek’in talimatı ile alt yapı çalışmaları başladı. Bu günde ASKİ Genel Müdürümüz Sayın Kamil Kılıç ve ekibi ilçemize gelerek yapılan çalışmaları ve yapılması planlanan çalışmaları birlikte inceledik. Alt yapının yapıldığı bölgelerde bu çalışmalarla birlikte uzun bir süre alt yapı ve su sorunu yaşanmayacak, problemler kökünden halledilecek’’ dedi

Yağmur suyu ve pis su kanal çalışması ile içme suyu çalışmalarının birinci etabının çalışmalarının Şükrü Paşa Sokakta başladığını söyleyen Başkan Özden, çalışmanın merkezde bulunan Beraat Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Atatürk Caddesi, Ankara Bulvarı ve Hükümet Caddesi ile bağlı bulundukları sokaklarda devam edeceğini kaydetti. Merkezdeki çalışmaların Ağustos ayının sonunda tamamlanmasının planlandığını vurgulayan Başkan Özden, başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere Kılıç'a ve ekibine ilçesi adına teşekkür ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum