Yüksek Şekere Ne İyi Gelir?

Yüksek Şekere Ne İyi Gelir?

Şeker hastalığına ne iyi gelir sorusuna cevap arayanlar birden fazla cevap karşılaşabilirler. Fakat buradaki en önemli soru yüksek şekeri düşürecek ve dengeleyecek olan şey nedir diyebiliriz. Şekerinizin yüksek olması ve sürekli inip çıkması sizleri rahat

Kıbrıs Caddesinde Hizmet veren Şafak Yöresel Ürünler ve Şafak Lokman Hekim, doğal ürünlerle bir çok hastalık konusunda şifa bulmanızı sağlarken dengeli ve sağlıklı beslenme yöntemleri önerir. 

Şekerin sürekli düşüp aniden çıkması gözlerine vuracak ve zamanla görme kaybına da neden olacaktır. Bu sebepten dolayı şekerinizi dengede tutmak sağlığınız için faydalı olacaktır.

Yüksek Şekeri Ne Düşürür

Yüksek şekeri olan kişiler için öncelikli olarak tavsiye edeceğimiz şeyler arasında tarçın gelmektedir. Tarçın çok güzel bir şeker düşürücü madde olurken vücudun şeker ihtiyacını da giderecektir. Bu nedenle şekeri yüksek olan kişilere hem bizler hem de aktarlar tarçın önermektedirler.

Şeker İçin Tarçın Nasıl Kullanılır?

Şekeri yüksek olan kişiler herhangi bir aktardan taze olmak şartı ile kabuk (çubuk) tarçın alabilirler. Aldıkları tarçınlardan 1 tanesini bir pet şişe kırarak katabilirler. Örneğin 0,5 litrelik su şişesine 1 çubuk tarçın 4-5 parçaya bölünerek atılabilir. Aynı şekilde eğer isterlerse 5 litrelik şu şişesi içerisine de 4 tane çubuk tarçını kırıp parçalar halinde suya atabilirler.

Çubuk tarçın şekeri düşürmede su ile daha etkili olacaktır. Hazırladığınız bu tarçınlı suyu her gün 2-3 bardak içerek şekerinizi düşürebilirsiniz. Şekeri yüksek olan kişiler için tavsiye ettiğimiz tarçın düşük şekere sahip olan kişiler için geçerli değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.