‘Yeni Yüzyılda Çubuk, Yeni Yüzüyle Çubuk Haber’

‘Yeni Yüzyılda Çubuk, Yeni Yüzüyle Çubuk Haber’

‘Yeni Yüzyılda Çubuk, Yeni Yüzüyle Çubuk Haber’

Çubuk Haber’de kimi zaman dünya ile ilgili kimi zaman ise Çubuk ile ilgili konularda yazdıklarıyla halkı bilgilendiren yazarlar, ‘Yeni Yüzyılda Çubuk, Yeni Yüzüyle Çubuk Haber’ isimli organizasyonda bir araya geldiler.

dscn0190.jpg

Kurulduğu günden bu tarafa objektif, tarafsız ve kaliteli haber yayın politikasıyla ilçenin dünyaya açılan penceresi olan ‘Çubuk Haber İnternet Gazetesi’, yeni vizyonunu yazarlarıyla birlikte masaya yatırdı.

dscn0192.jpg

Çubuklu gönüllü bayanların üniversiteli gençleri okutmak için kurduğu Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne ait Yöresel Yemekler Lokantasında gerçekleştirilen ve ev sahipliğini Çubuk Haber Sitesi imtiyaz sahibi Osman Şahbudak’ın yaptığı ‘Yeni Yüzyılda Çubuk, Yeni Yüzüyle Çubuk Haber’ programına  Genel Yayın Yönetmeni Uğur Bostan ve yazarlardan Prof. Dr. Halit Ünal, Şevket Tandoğan, Şakir Arıkan, Osman Yüce, Emekli Müftü Abdurrahim Somuncu, Erbay Kücet, Yusuf Bostan, Tarık Sezai Karatepe, Nevzat Laleli, Yayıncı Ufuk Boztepe, Eğitimci Şair İbrahim Eryiğit, Türkiye Yazarlar Birliği’nde uzun süre yönetim kurulunda görev yapan Şair Vedat Güneş katıldı.

dscn0196.jpg

Programda Çubuk Haber’in önümüzdeki süreçte yayın politikası, kurumsallaşma yolunda izlemesi gereken yol haritası, yayın kalitesini artırma yolundaki yatırımları gibi konular tartışılırken, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişare yapıldı. Ayrıca Türkiye ve dünya gündemine ilişkin konular üzerine de uzun uzun istişare yapılan program, ilçeye has yöresel yemeklerin yenmesiyle son buldu.  

Program il ilgili bilgi veren Şahbudak, bu tür programların önümüzdeki süreçte zaman zaman yapılacağını söyledi. İlçenin denge unsuru ve yerel basının lokomotifi konumunda olan ilçenin ilk haber sitesi Çubuk Haber’in yazar kadrosunu ve teknik alt yapısını her geçen gün güçlendirdiğini kaydeden Şahbudak, ’’Yazarlarımızın katkılarıyla birlikte elbette en büyük destekçilerimiz takipçilerimizdir. Bizi her gün Çubuk’tan, Türkiye genelinden ve yurt dışından takip eden tüm Çubuk Haber severlerimize teşekkür ediyorum. Günlük onbinlerin takip ettiği sitemizi bizi takip edenleri mahcup etmemek için geliştirmek ve yenilemek için zamanımızdan, maddi imkanlarımızdan ve kısaca her şeyimizden fedakarlık ederek elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ dedi

Programa katıla tüm yazarlara ayrı ayrı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.