Yeni Nokia C5

Yeni Nokia C5

Yeni Nokia C5'in sosyal ağ ve paylaşım özelikleri çok güçlü.

Nokia, sosyal ağlar ve paylaşım için özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefon olan Nokia C5’i duyurdu. Kompakt cihaz Nokia’nın ücretsiz navigasyon gibi çeşitli mobil servislerine tek bir paketle uygun bir fiyata erişim olanağı sunuyor.

Cihazın ana ekranından en sık aranan kişilere doğrudan erişim ve Facebook durum güncellemelerinin telefon defterinde görünür olması sayesinde Nokia C5 insanların birbiriyle istedikleri gibi bağlantı halinde olmalarını sağlıyor.

Facebook ve MySpace gibi sosyal ağ sitelerine erişimin çok kolay ve hızlı olduğu Nokia C5’te anında mesajlaşma ve Ovi Posta’nın yanı sıra diğer e-posta sağlayıcılardan alınan e-posta hesaplarına erişim de Nokia Mesajlaşma servisi sayesinde mümkün oluyor.

3,2 MP
kamera ve 2 GB bellek kartının yanı sıra çeşitli online topluluklara zahmetsizce fotoğraf ve video yüklemek için yüksek hızlı veri bağlantısı da sunan Nokia C5 olağanüstü bir paylaşım deneyimi yaşatıyor.

Nokia C5 Facebook arkadaşlarıyla lokasyon paylaşımının yanı sıra ücretsiz yaya ve sürücü navigasyonu içeren en son Ovi Harita sürümünü de sunuyor.

Nokia C5 ayrıca en sık kullanılan internet sitelerine, Ovi
Müzik
servisine ve Ovi Mağaza içinde çok çeşitli uygulamalara hızlı erişime olanak tanıyan hızlı bir web tarama özelliği de barındırıyor.

Nokia C5’in 2010’un ikinci çeyreğinde pazara sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.