Yeni Adliye inşaatı tam hız

Yeni Adliye inşaatı tam hız

Cumhuriyet Başsavcısı Adem Can, yeni adliyeye yıl sonuna kadar taşınacaklarını belirtirken, İşlemlerin on-line sistemiyle hızlandırıldığını söyledi.

Yıllardır Çubuk Hükümet Konağı içindeki yetersiz bir alanda hizmet veren Çubuk Adliyesi, bu yılın sonuna doğru Millet Parkı yanında 6 bin metrekarelik alanda yapılan modern binasına taşınacak.
Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Adem Can yeni Adliye binasında iki duruşma salonu. Hakim ve Savcılar için çalışma ve dinlenme odaları. Adalet Bakanlığı'ndan müfettişler için bir çalışma odası, son katta ise kafeterya, ve misafirhanenin yer alacağım abelirtti. Başsavcısı Can, ayrıca yeni Adliye binasında bir Polis Karakolu, PTT ve Vergi Dairesine ait birimlerin de yer alması için çalışmaların sürdürüldüğü dile gelirdi.
Öte yandan adliyedeki her türlü iletişim de, on-line sistemiyle yapılmaya başlandı. Uygulama İle aynı sisteme bağlı tüm kurumlar arasındaki iletişim hız kazandı. Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Adem Can, yeni bilgisayar donanımı ve personel takviyesi ile işlerin daha süratli bir şekilde yürütülebileceğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.