Vermek Almaktan Kutsaldır

Sevgili dostlar,

Kendinizle ilgilenin. Kendinizi düzelttikçe, etrafınızdaki herkesi de etkilersiniz. Kötü duygularınızı ve nefretinizi bir kenara bırakınız. Başarıya ulaşan insanlar, bir amacı olan insanlardır.

 

Allah vergisi güçten, size daha fazla bilgi ve zekâ vermesini isteyin. Vermek, almaktan daha kutsaldır. Kendine inancı olmayan hiçbir insanın gerçek bir başarı kazanması mümkün değildir. Başarıyı hayal ederseniz, başarı kazanırsınız. İstediğiniz şeylerin olması için zorlamada bulunmayın. Hayal kurmaktan çekinmeyin. Geçmişi unutun, hayatta istediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz her şeyi size verecek olan geleceğe egemen olunuz. Sıkıntılara göğüs gererek, kendi içinize kapanarak ama hareketli yaşayın.

 

Hareketlerle ve ibadetlerle desteklenmeyen inanç zayıf inançtır. Amelle desteklenmeyen iman, tazelenmeyen iman zaman içerisinde gücünden kaybeder. İnancınızla, hayatta özlediğiniz şeylere kavuşacak ve huzuru bulacaksınız. İnsan neyi arzu ederse ona kavuşur.

 

Anneler, endişenin hiçbir zaman çocuklarına yardım etmeyip, aksine çoğu zaman onlar için bir engel oluşturduğunu kavramalıdırlar. Olayları sakin bir şekilde karşılayın. Sakin olun, telaştan kesinlikle vazgeçin.

Özellikle son sözümüz “Hiçbir zaman münakaşa etmeyin, kontrol ve merakı bir tarafa bırakın”

Hoşçakalınız güzel Çubuk"un güzel insanları.

 

 

Bu yazı toplam 726 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar