Tuğluca Mahalle Muhtarlarını Dinledi

Tuğluca Mahalle Muhtarlarını Dinledi

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Merkez Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinledi.


Başkan Tuğluca partisinden ihracından sonra, kendisine destek veren kuruluşlara yönelik düzenlediği teşekkür yemeğine katılan merkez mahalle muhtarlarıyla yemekten sonra bir araya gelerek, sorunları ile ilgili istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı, Atatürk Mahallesi Muhtarı, Barbaros Mahallesi Muhtarı, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı ve Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı katıldılar.



Başkan Tuğluca toplantıda mahallelerde yapılan yol çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Doğalgaz çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Tuğluca geldikleri günden bu güne yaptıkları çalışmalar hakkında muhtarların düşüncelerini sordu. Ayrıca toplantısında mahalle muhtarları sırayla sorunlarını dile getirdiler. Mahalle Muhtarlarının ortak sorunu, ikametgâh gibi belgelerin artık Nüfus Müdürlüğünden verilmesinden dolayı bu yöndeki gelirlerinin artık olmadığı bu nedenle de muhtarlık giderlerinin karşılanması yönündeki sıkıntılarını dile getirdiler. Belediyeler tarafından yapılan yardımların vatandaşla muhtarları karşı karşıya getirdiği yönündeki sıkıntılarının da altını çizdiler.

Toplantıda öne çıkan bir diğer istek Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki Avan'dan geldi. Zeki Avan mahallesinin sınırlarının çok geniş alanı kapladığını belirterek, mahallenin ikiye bölünmesini istedi. Başkan Tuğluca bu istek üzerine konuyu önlerindeki ilk Meclis Toplantısında gündeme koyacaklarını ve Meclisten çıkacak sonuca göre çalışma başlatacaklarını belirtti. Diğer istekleri de not alan Başkan Tuğluca Belediyenin imkânları doğrultusunda yerine getireceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.