Trafik Yoğunluğu Azaltılıyor

Trafik Yoğunluğu Azaltılıyor

Çubuk'ta Belediye kentin trafik yoğunluğu ilgili önemli bir sorununa daha çözüm üretti.

Nakliyecilerin ve hafriyatçıların ilçe merkezini otopark olarak kullanmaları nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğu, tehlike ve gürültü kirliliği sona eriyor. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçe merkezinde yaşayan vatandaşları bu büyük sıkıntıdan kurtaracak ve yüksek tonajlı araçların kent girişine engel olacak yeni bir projeyi hayata geçirdi.

Çubuk Sanayi Sitesinin yakınında Sanayi Caddesi üzerine kurulan Nakliyeci ve Hafriyatçılar Oto Parkının merkezdeki trafik yoğunluğunu hafifleteceğini söyleyen Başkan Özden, iş makinelerinden dolayı yaşanan tehlike ve gürültü kirliliğinde ortadan kalkacağını belirtti. Başkan Özden,""İlk uygulamalar bazen sancılı olabiliyor. İlk etapta nakliyeci ve hafriyatçılarımız gitmemekte direndiler, lakin daha sonra kendileri de gitmelerinin kendileri için yararlı olacağına inandılar. Daha önce merkezde dağınık halde konuşlanan nakliyeci ve hafriyatçılar tek noktaya toplanmış oldular. Bu uygulama hem müşterinin işini kolaylaştıracak hem de esnafımızın işini kolaylaştıracaktır. Amacımız kimseyi mağdur etmek değil, ilçemizi modern bir kent haline getirmektir"" dedi

Başkan Özden, Nakliyeci ve Hafriyatçılar Oto Parkı"nın 4500 metre karede den oluştuğunu ve insanların oturup dinlenmeleri için birde mekan yapılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum