Toshiba dan 2 Özel Notebook

Toshiba dan 2 Özel Notebook

TNB Bilgisayar, taşınabilir multimedya ve oyun deneyiminde gelinen en son nokta olan iki yeni modeli, Toshiba Qosmio G40 ve Toshiba Satellite X200 serilerini duyurdu.

Oyunseverler için tasarlanan Satellite X200 serisi notebook pazarında mevcut en geniş ekran belleğini sunarken ,Qosmio G40 modeli ise HD DVD-R optik sürücüsü ile HD DVD filmleri, standart DVD formatından 6 kez daha yüksek netlikte izleme ve kaydetme olanağı sağlıyor

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter, "Yeni şık tasarımlarıyla göze çarpan Satellite X200 ve Qosmio G40 modelleri, dijital yaşam tarzında en iyi eğlence için en son teknolojiyle donatılarak dijital deneyimde yeni bir trend oluşturmakta ve gelişmiş ses özellikleri ile film izleme, video konferans ve oyun için gerçeğe en yakın dijital görüntüyü sunmaktadır" diyor.

Toshiba Satellite X200 notebook
Özellikle oyun için tasarlanan Satellite X200 notebook serisi, yüksek performans gerektiren video oyunları için mümkün olan en net grafikleri sağlarken, kullanıcılara tam bir taşınabilir oyun makinesi sağlamak üzere inanılmaz bir ses sistemiyle donatılmış. Şık kasa tasarımı, 17” ekranı, NVIDA GeForce Go 2,047 Mb’a kadar çıkabilen ekran belleği, Core2 Duo 7700 2,24 Ghz işlemci, 300 GB HDD ve HD DVD ROM optik sürücüsü ile aklınızı başınızdan alacak bu model, dört Harman/Kardon stereo hoparlörler, subwoofer ve Intel High Definition Audio ile zengin ses deneyimi yaşamanızı sağlamak üzere tasarlanmış.

Toshiba Qosmio G40 notebook
Televizyon, dijital müzik çalar, bilgisayar, HD DVD kayıt cihazı ve HD DVD player hepsi bir arada bir cihaz olan Qosmio G40, Santa Rosa platformuna sahip taşınabilir bilgisayar teknolojisinde gelinen en son nokta. Qosmio G40 Toshiba’nın HD DVD-R optik sürücü teknolojisiyle standart DVD formatından 6 kez daha yüksek netlikte HD DVD filmleri izleme ve kayıt olanağı sunuyor.
GeForce Go 8600GT ile birlikte HDMI 1.3 standadına da destek veren Qosmio G40 bu sayede HDTV'ler ile sorunsuz bağlantı sağlıyor. 2 adet 200GB'lık hard disk ile depolama konusunda da kullanıcılarına geniş bir alan sunab G40 ek olarak sahip olduğu HD DVD-R ile de HD-DVD'leri kullanabilme ve veri depolayabilme imkanı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.