Terör Mağdurlarından kınama

Terör Mağdurlarından kınama

Erzincan’ın Kemaliye İlçesi’nde 11.08.2008 tarihinde bölücü terör örgütü PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu 1 Kara Pilot Kurmay Yarbay, 2 Uzman Çavuş 6 Askerimiz şehit olmuş, 6 askerimizde yaralanmıştır.



Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden yapılan açıklamada; Daha önce İstanbul"da patlatılan bombalı olayda şehit edilen sivil vatandaşlarımız ile yakın zamanımızda, Ülkemizin değişik yerlerinde vatani vazifesini yaparken şehit edilen asker evlatlarımızın daha acısı dinmeden, toprakları kurumadan, Erzincan Kemaliye"den gelen acı haber yine yüreğimize ATEŞ gibi düşmüştür.

Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak, Terörden en çok canları yanan bizler, bu acının ne demek olduğunu çok iyi bilmekteyiz.

Bu nedenle hain pusuda hayatlarını kaybeden, Şehitlerimiz Kara Pilot Kurmay Yarbay Mithat ŞAMDANCI"ya, Uzman Çavuşlar Selim KABATAŞ"a, Gökhan KUVAT"a, Jandarma Erler Aydın EMER"e, Önder MURATOĞLU"na, Âdem BİLALOĞLU"na, Murat ATSEN"ne, Abdurrahman BOLAT"a, Barış DEMİR"e, ALLAH"TAN rahmet, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bu olayları gerçekleştiren bölücü terör örgütü PKK"yi şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Ayrıca; Buradan bütün yetkililere sesleniyoruz. Yeter artık bu akan kanları durdurulsun. Bir daha yeni ocaklar sönmesin. Ne gerekiyorsa devlet olarak, hükümet olarak bir an önce yapılsın.



Çubuk İlçesi
Terör Mağdurları Derneği

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum