Teknoloji Sınır Tanımıyor

Teknoloji Sınır Tanımıyor

Telefonlu ceketler, kiri-çöpü su haznesinde tutan elektrik süpürgeleri, hünerli televizyonlar, işte teknolojinin marifetleri...


Tasarım ve teknoloji ürünü
Grundig Fine Art"s, cam ve metalin muhteşem uyumunu sergiliyor. Tv ile entegre edilen ve yakınlaşma sırasında açılıp kapanan DVD playeri ile tüm köşelere net bir görüntü sağlayan ekran kalitesindeki Grundig Fine Art"s"in, otomatik kanal arama, çocuk kilidi, otomatik açılma zamanlayıcısı, ekonomik açma kapama anahtarı, teleteks içinde resim verebilme ve bilgisayara bağlanma özellikleri bulunuyor. Fiyatı: 4-218 milyon lira.



Ferah nefesler için
Avrupa"daki büyük başarısının ardından Türkiye"de de piyasaya sunulan ve ülkemizin pille çalışan ilk diş fırçası olan Actibrush, küçük yuvarlak fırça başı, yumuşak kılları ve özel titreşimli fırçalama hareketi ile her dişin ayrı ayrı etkin bir şekilde temizlenmesine olanak tanıyor. Diğer elektrikli diş fırçalarından farklı olarak şarj edilmesi gerekmiyor; portatif olması nedeniyle de kullanım kolaylığı sağlıyor. Yaklaşık 250 kullanımlık 2 adet pil içeren fırçanın ayrıca değiştirilebilir yedek fırça başlıkları da bulunuyor.



Elektrik süpürgesinde devrim
Polti"nin yeni elektrikli süpürgesi Lecologico, kirli suyu hapsedebilme özelliği sayesinde kolay ve hijyenik temizlik sağlıyor. Toz torbası bulunmayan Lecologico, bu sayede çalışma anındaki emiş gücünü hiç düşürmeden sürekli koruyabiliyor. Tozları hapseden su kazanı kirlendikçe, içerisindeki kirli su zahmetsizce boşaltılabiliyor. Polti Lecologico, tüm Beğendik ve Carrefour mağazalarında satışa sunuluyor.

 

Teknolojik ceket
Teknolojinin altın çağını yaşaması moda dünyasını da etkiliyor. Bunun son örneğini jean devi Levi"s ile teknoloji devi Philips"in ortak çalışma olan ICD+ serisi oluşturuyor. Çağdaş kent yaşamında devamlı hareket halinde yaşayanlar için tasarlanmış olan ICD+ serisi, cep telefonu ve Philips Rush MP3 çalardan oluşan bir iletişim sisteminin modern giyisileri monte edilmesiyle oluşuyor. Bu seri Beetle, Cloud, Gilet ve Mooring olmak üzere dört farklı ceket modelinden oluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.