Tecavüze kalkıştı yakalandı

Tecavüze kalkıştı yakalandı

Çubuk Yıldırım Beyazıt Mahallesin'de takip ettiği kadını, girdiği apartmanın merdiven altında yere yatırdı ve tecavüze kalkıştı...

Çubuk'ta takibe aldığı 2 kadından birini girdiği apartmanın merdiven altında yere yatıran ve tecavüze kalkışan E.D., bu sırada cama çarpıp kesilen elini tedavi ettirmeye gittiği hastanede polis tarafından yakalandı.

Olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde önceki gece saat 21.30 sıralarında meydana geldi. 24 yaşındaki E.D., evlerine dönen ikisi de 25 yaşındaki G.U. ve Y.G. adındaki 2 kadını arkalarından yürüyerek takibe aldı. Dairesinin bulunduğu apartmana giren G.U.'nun peşinden koşan E.D., kadını tehdit edip iterek yere yatırdı ve sürüklediği merdiven altında tecavüze kalkıştı. G.U. bu sırada yerden kalkıp kaçmaya başladı. E.D. bu sırada elinden kaçırdığı G.U.'yu kovalarken kapı girirşindeki cama çarpıp elinden yaralandı. G.U.'nun çığlıkları üzerine paniğe kapılan E.D. koşarak kaçtı. G.U. ise hemen polise giderek kaçan saldırgandan şikayetçi oldu. Saldırganın eşkalini belirleyen polis araştırma başlattı. Zanlı E.D. bir süre sonra kesilen elini tedavi ettirmek üzere gittiği Devlet Hastanesi'nde polis tarafından teşhis edilerek yakalandı.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü, Merkez Karakolu'nda ifadesi alındıktan sonra Adliye'ye sevkedilen tecavüz zanlısı E.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çubuk Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Çubuk Emniyet Müdürü Mustafa Eker, zanlı E.D.'yi 1 saat gibi kısa bir süre içerisinde ele geçiren ekiplerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum