Tatlıcı açıldı...

Tatlıcı açıldı...

Çubuk'ta kısa süre önce faaliyet göstermeye başlayan Simit sarayı ikinci şubesini Atatürk Caddesinde müşterilerinin hizmetine açtı.

Atatürk Caddesinde faaliyet gösteren şube açıldığı andan itibaren halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kısa süre önce Simit Sarayını müşterilerinin hizmetine sunan firma sahibi Aykut Yılmaz Konuyla ilgili şunları söyledi"Kısa süre önce başladığımız tatlı işinde hızlı bir mesafe katederek müşterilerimizin beğenisini kazandık.Firamamızda çalışan Ustalarımızı mesleğinde bir numara olmasına gayret gösterdik.Her zaman kaliteyi üstün tuttuk,tüm ürünlerimizi kendimiz imal ettik.Kısa sürede müşterilerimizin teveccühünü kazanarak ikinci şubemizi açtık .Amacımız güven, lezzet ve kaliteyle birlikte anılıyor olmak. Dahada büyüyerek, yeni şubeler açarak daha fazla kişiye kaliteli şekerleme ve tatlı ürünleri sunabilmek.


 


Tatlıcı"da kendi imalatları olan helva, lokum, tahin, pekmez, akide şekeri, köpük helva, reçel, baklava gibi ürünlerin yanında farklı marka şekerlemeler de satılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum