Taşıma Araçlarına Sıkı Denetim

Taşıma Araçlarına Sıkı Denetim

Çubuk'ta Toplu taşıma araçlarına sıkı denetim.

Çubuk"ta ulaşım ile ilgili sorunların çözümü noktasında her türlü tedbirlerin alınacağını ifade eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, toplu taşıma araçlarının sık sık denetleneceğini söyledi.

Çubuk"ta önceki gün Ertuğrul Ezandemir "e ait 06 CDA 61 plakalı otobüste muavin ile yolcunun tartışması sonucu çıkan kavganın Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"e intikal etmesi, toplu taşımada denetimlerin sıklaşmasına neden oldu. Olaydan sonra S.S. Halk Otobüsleri Kooparatif Başkanı Üzeyir Aldemir ve yönetim kadrosu ile toplantı düzenleyen Başkan Özden, ulaşımda yaşanan bu tip sorunların bir daha yaşanmamasını istedi. Özden,"" Esnafımızın arkasındayız ancak halkımı hiçbir konuda ezdirmem. Ulaşımda yaşanan problemler konusunda ne gerekiyorsa yapılacaktır. Biletçi ve şoförlerin eğitimi dahil, esnafım müşterisini memnun etmek için gerekli tüm tedbirleri alması gerekiyor"" şeklinde konuştu

""YAPILANLAR CEZASIZ KALMAYACAK""

06 CDA 61 plakalı araç hakkında da talepleri üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından park cezası ile cezalandırıldığını belirten Özden,yapılanların cezasız kalmayacağını sözlerine ekledi.

''MÜŞTERİLERİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUZ''
 
Yolculara yapılan yanlışlıklardan dolayı otobüçüler adına özür dileklerini söyleyen S.S Halk Otobüsleri Kooparatif Başkanı Üzeyir Aldemir,bir daha sorun yaşanmaması için gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.Aldemir,''Belediye Başkanımızın hassasiyetleri doğrultusunda eksikliklerin tespit edilmesi yönünde birlikte çalışma başlattık.Yapılan çalışmaların en kısa sürede geri dönüşümü müşterilerimiz göreceklerdir.Otobüsçü esnafı adına hatalarımızdan dolayı müşterilerimizden özür diliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum