Taksici Cinayetinin Failleri Yakalandı

Taksici Cinayetinin Failleri Yakalandı

Çubuktaki Tasici cinayetinin katil zanlıları yakalandı.

Çubuk Tahtayazı Mahallesin'de aracının içerisinde öldürülmüş olarak bulunan Taksici Recep Okumuşun Katil zanlıları yaklandı.Emekli olduktan sonra çocuklarını okutmak için bir taksi durağın'da şoförlük yapan Recep Okumuş'un aracına aldığı iki müşterisi ile ankaradan çubuk istikametine hareket ettikten sonra kendisin'den iki gün haber alınamamıştı.2 gün sonra Çubuk Tahtayazı mahallesi yakınların'da aracı içerisin'de ölü olarak bulunmuştu.
Boğazı kesilerek vahşice öldürülen taksicinin katil zanlılarının yakalanması için başlatılan operasyon sonucu zanlılar saklandıkları yerde yakalandı.Bir lokantanın güvenlik kamerasın'daki görüntülerden ve taksicinin telefonundaki sinyalden yola çıkarak operasyon başlatan Jandarma ekipleri Ankarada ikamet eden 20 yaşındaki Gökhan K.ve yine 20 Yaşındaki Hayati Ş.'yi saklandıkları yerde yakaladı.
Yakalanan zanlılar Çubuk Devlet Hastahanesin'de sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere Çubuk cumhuriyet savcılığına götürüldü.. Suçlarını itiraf eden zanlılar, işsiz olduklarını ve paralarının olmadığı için taksiciyi gasp ettiklerini söylediler. Taksiciyi öldürdükten sonra üzerinde bulunan 40 YTL ve cep telefonunu aldıklarını da itiraf eden katil zanlıları, taksi şoförünü falçatayla nasıl öldürdüklerini de soğukkanlılıkla anlattılar. Katil zanlıları mahkemedeki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum