Şehitlerimiz için Mevlit Okutulacak

Şehitlerimiz için Mevlit Okutulacak

Çubuk Dernekler Federasyonu, Çubuk Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Din Görevlileri Derneği tarafından 16 Ekim Perşembe günü Merkez Cami'de mevlidi şerif okutulacak.


Çubuk Dernekler Federasyonu, Çubuk Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Din Görevlileri Derneği tarafından, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 17 asker için 16 Ekimde Çubuk Merkez Caminde ikindi namazından sonra hatim ve mevlit programları düzenlenecek.


Çubuk Dernekler Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, 4 Ekimdeki terör saldırısında Hakkari Aktütün Karakolu'nda 17 askerin şehit olduğu ve 10'a aşkın askerin de yaralandığı hatırlatılarak, Çubuk Dernekler Federasyonu, Çubuk Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Din Görevlileri Derneği olarak yüce mevladan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa, aile üyeleri, ordumuz ve milletimize başsağlığı diliyoruz'' denildi.



Açıklamada, şunlar kaydedildi: '' Çubuk Dernekler Federasyonu, Çubuk Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Din Görevlileri Derneği olarak, şehitlerimizin aziz ruhlarına ithaf edilmek üzere Çubuk Merkez Camiinde 16 Ekim tarihinde mevlit programı düzenlenecektir. Şehitlerimizin ruhları için hatim ve mevlit dualarının da yapılacağı bu programlara vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte katılmalarını sağlamak üzere camilerde duyurular yapılmaktadır.'' Denildi.


Basın bilgilendirmesine Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve Çubuk Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Teke katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum