Şehitlerimiz İçin Hatim ve Mevlid Okundu

Şehitlerimiz İçin Hatim ve Mevlid Okundu

Çubuk Müftülüğü Personeli tarafın'dan Şehitlerimiz ve Askerlerimiz için 100 Hatim ve Mevlidi şerif okundu.

Çubuk Müftülüğü personeli tarafından, İlçe Merkezindeki Camii Kebirde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Kuzey Irak"a yapmış olduğu sınır ötesi kara harekâtta, bölücü terör örgütü PKK"ya karşı verilen mücadelede şehit düşen, Mehmetçiklerimiz ve askerlerimizin sağ salim memleketlerine dönmeleri için, Müftülük personeli tarafından yapılan, 100 adet kuranı kerim hatmi için hatim duası yapıldı.
Bu güne kadar, Çubuğumuzda şehit olan ve Ülkemizdeki bütün şehitlerimiz ile vefat eden kahraman gazilerimizin ruhlarına da Cuma Namazı öncesi dualar yapıldı.

Ayrıca ikin namazı öncesi'de, Merkez Camii Kebirde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Kuzey Irak"a yapmış olduğu sınır ötesi kara harekâtında şehit düşen Mehmetçiklerin, Çubuk İlçesinin Şehitlerinin, Ülkemiz genelindeki bütün şehitlerimiz ve vefat eden gazilerimiz içinde, mevlit şerif okunarak rahmetle, minnet anıldılar.

İlçe Müftüsü Ali Canbolat konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Yapmış olduğumuz programlarla, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için Şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi anmak ve Operasyonlara katılan ve görevi başında bulunan asker ve bütün güvenlik güçlerinin muzaffer olması ve sağlık bir şekilde memleketlerine dönmesi içindir dedi.


Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğin Teşekkür; Çubuk müftülüğü programlarına katılan, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit aileleri ve gazileri, program sonrası, İlçe Müftüsü Ali Canbolat"ı makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Çubuk Şehit aileleri ve gazileri olarak, yapmış olduğu bu kapsamlı ve güzel faaliyetler için, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, dedi.
Dernek Başkanı Zeki AVAN Günün anısına, İlçe Müftüsü Ali Canbolat"a, Çubuk Şehitlerinin resimlerinin bulunduğu saat (şehitler saati) hediye etti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum