Şehit Yakınların'dan PKK'ya Kınama

Şehit Yakınların'dan PKK'ya Kınama

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİN’DEN, 15 ŞEHİDİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE BÖLÜCÜLERE KINAMA

Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden yapılan basın açıklamasında;  Şırnak’ın Beşağaç köyünde köylerine su getirmek için çalışan ve akşam evlerine iftar yapmaya giderken, oruçlu olarak acımasızca şehit edilen 13 vatandaşımızın daha acısı geçmeden;

 

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, 07.10.2007 günü Şırnak’ın Gabar Dağı Geçitboğazı bölgesinde görev yaparken, bölücü terör örgütü hain PKK, tarafından pusuya düşürülerek 13 askerimizin şehit olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

 

 Ayrıca Diyarbakır’ın Lice İlçesinde mayının patlaması sonucu 1 askerimiz şehit olmuş, 3 askerimizde yaralanmıştır. Bunların yanında Şırnak’ın Namaz Dağı bölgesinde sürdürülen operasyonlar sırasında daha önceden döşenen mayının patlaması sonucu da 1 askerimizin şehit olmuştur.

 

 Şırnak'tan ve Diyarbakır’dan gelen 15 şehit haberleri ile şok olduk, kanımız dondu ve yüreğimize ATEŞ düştü.

           

Terörden en çok canları yanan bizler, hayatını kaybeden Şehitlerimize ALLAH’TAN rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Vatan hainlerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz.

    

Ayrıca; Buradan bütün yetkililere sesleniyoruz. Yeter artık bu akan kanları durdurun.  Yeni ocaklar sönmesin. Daha fazla sabrımız kalmadı. Ne gerekiyorsa devlet olarak, hükümet olarak bir an önce yapılsın.

 

“Bizleri yönetenlerin meseleyi kökten çözecek, PKK’yı ve diğer şer odaklarını yok edecek kararlılıklarını göstermelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.” denildi.

 

 

 

 

 

Çubuİlçesi TerörMağdurları  Derneği                                                     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum