Şehit Ailesini Düğünlerinde Yalnız Bırakmadılar

Şehit Ailesini Düğünlerinde Yalnız Bırakmadılar

Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için 05.07.1995 tarihinde Diyarbakır–Silvan’da terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmda şehit düşen Jandarma Er.Mehmet Ali Aydoğan’ın kardeşi Celal Aydoğan’ı mutlu gününde yanında oldular.

Celal ve Aslı Aydoğan çiftinin Düğününe katılan dernek başkanı Zeki Avan, ""Bir değil onlarca ağabeyiniz, kardeşiniz var. Bölücülere inat birlik ve beraberliği bozmadan bu yurtta herkes kenetlenecek ve tüm değerlerimize de sahip çıkacağız. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz"" dedi.

""ÇUBUKLU HAVA PİLOT ÜSTEĞMEN FATİH KORÇAM"DA RAHMET İLE ANILDI""

            Şehit Kardeşin düğününde Çubuklu Şehit Hava Pilot Üsteğmen Fatih Korçam"da unutulmadı. 04 Nisan 2009 Salı günü akşamı F–16 tipi uçağı ile gece eğitimi sırasında havada infilak etmesi sonucunda şehit düşen, Çubuk"a bağlı Karşıyaka Köyü halkından Veysel Korçam"ın oğlu, Fatih Korçam"ın da rahmetle ve minnetle andıklarını belirten Avan, ""İlçeler arasında nüfusu oranı ile en çok şehit veren ilçe olarak bağrımız yansa da bağımsızlığımızın ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli olduğunu halk olarak biliyoruz. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler. Bizlerde dualarımız ve geride bıraktıklarına desteklerimiz ile onların ödediklerinin bedelini ödemeliyiz. Şehidimizin akrabalarına, ilçemize, köylülerine ve yakın dostlarına başsağlığı dileriz” şeklinde konuştu.

Düğün de Avan, tarafından Şehit kardeşi Celal Aydoğan"a Şehit ve Gaziler Panosu ile Türk Bayrağı, Aslı Aydoğan"a da Kuranı Kerim Meali ve küçük altın hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.