Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde buluştu

Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde buluştu

19 Eylül’ün Gaziler Günü olmas nedeniyle, Çubuk Şehit Aileleri ve Gazilerine 19 Eylül 2008 Cuma akşamı, belediye düğün salonunda günün anısına, Çubuk belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.



Verilen iftar yemeğine Çubuk İlçesinin Şehit aileleri ve Gazileri, Türk Silahlı Kuvvetleri adına Tuğamiral Kemalettin GÜR, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Sıtkı Akgöz, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğuluca, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Ütğm. Şener Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sinop, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Protokolü ve Sivil toplum kuruluşları katıldı.

Tuğamiral Kemalettin GÜR Yemekten sonra yapmış olduğu konuşmada; Burada Türk Silahlı Kuvvetleri adına bulunuyorum. Sizlerle bir arada bulunmak bir şereftir. Sizler bizim gurumuzsunuz, sizlerle gurur duyuyoruz.
Türk Silahlı Kuvvetleri şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduğu gibi, bundan sonrada olmaya devam edecektir.
Burada çok güzel bir organize yapılmış ve katılım da oldukça fazladır. Bu güzel organizasyondan dolayı, Çubuk Belediye Başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza, Garnizon Komutanımıza, Dernek Başkanına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmasında; 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle, Şehit aileleri ve gazilere verilen iftar yemeğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,
Türk Silahlı Kuvvetleri her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındadır. Bu gün ki iftar yemeğimize Türk Silahlı Kuvvetleri adına Tuğamiral Kemalettin GÜR"ün katılması şehit ailelerine ve gazilerimize verilen önem ve değerin bir göstergesidir. Sayın Komutanımızın bu katılımı, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi memnun etmiş, sevindirmiş ve gururlanmıştır.

Günün anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından; Tuğamiral Kemalettin GÜR"e, Çubuk Şehitlerinin resimlerinin bulunduğu Atatürk panosu hediye edildi. Hediyesini alan Tuğamiral Kemalettin GÜR, Bu anlamlı hediyeden dolayı çok teşekkür etti ve odasının en güzel yerine asacağını belirtti. Daha sonra şehit aileleri ve gazilere tek tek hatırlarını sorup, ilgilendikten sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.